Χρυσή Αυγή: «Ζήσαμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει τάγμα εφόδου»

Τι είπε στο Star ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά

Επτά χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονική επίθεση που είχαν δεχτεί τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα από ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, για εκείνο το βράδυ και όπως είπε πλέον αισθάνεται δικαιωμένος. 

Χρυσή Αυγή: Αύριο η απόφαση για τα ελαφρυντικά

«Είναι εγκληματίες γιατί είναι ναζιστές και είναι ναζιστές γιατί είναι εγκληματίες» είπε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά. 

Η δολοφονική ενέδρα, όπως τη χαρακτηρίζει, έγινε τη στιγμή που τα μέλη του ΠΑΜΕ άπλωναν ένα πανό ενόψει του συνεδρίου του νεολαίας του κόμματος που θα γινόταν σε λίγες μέρες. Μέσα σε λίγα λεπτά ο δρόμος γέμισε πέτρες, ξύλα και αίματα. Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.  

«Εμείς εκείνο το βράδυ μας επιτέθηκαν, ζήσαμε από πρώτο χέρι τι πάει να πει τάγμα εφόδου και τι θα πει ενέδρα και τι θα πει εγκληματική δράση, ανθρωποκτώνο δράση» είπε ο κ. Πουλικόγιαννης. «Από τύχη δεν είχαμε αποτέλεσμα στις δολοφονικές ορέξεις των ταγμάτων εφόδου». 

Συνομιλία - «φωτιά» έκαψε τον Γιάννη Λαγό 

Μερικές ημέρες μετά ήρθε στο φως μία συνομιλία με τον Γιάννη Λαγό να μην κρύβει τη χαρά του, για τα κατορθώματά τους, και να περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τι έγινε το βράδυ της επίθεσης.  

«Τους πετύχανε, φίλε, δέκα αυτοκίνητα με τέσσερα και με πέντε άτομα. Ισοπεδωθήκανε και τα σαραπέντε άτομα που ήταν εκεί πέρανε, τους λιώσανε» ακούγεται να λέει ο Γιάννης Λαγός.  

Παρών αύριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Γιάννης Λαγός

Λίγο καιρό πριν από την επίθεση βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν πει δημοσίως ότι θα εξαφανίσουν το ΠΑΜΕ από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.   

«Η ζώνη θα κερδηθεί, τα καράβια θα ξανάρθουν πίσω και οι λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ οι οποίοι καπηλεύονται τόσα χρόνια την κατάσταση θα εξαφανιστούν από δω πέρα» είχε πει ο Λαγός. 

«Σίγουρα αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Επιβεβαιώνεται αυτό το οποίο λέγαμε από την αρχή ότι πρόκειται για μία εγκληματική, ναζιστική οργάνωση. Επιβεβαιώνεται ότι λειτουργούσαν σαν το μακρύ χέρι των αφεντικών» σημείωσε ο κ. Πουλικόγιαννης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top