Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα η απόφαση για τα ελαφρυντικά

Προκλητικός ο δικηγόρος του Μιχαλολιάκου

Η σημερινή συνεδρίαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης επί των ελαφρυντικών και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για αυτά.

Δίκη Χρυσής Αυγής- Εισαγγελέας της έδρας: «Παραμένω πιστή στην πρότασή μου»

Προκλητικός ο δικηγόρος του Μιχαλολιάκου

Ακραίους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε στην αγόρευσή του ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του τέως χρυσαυγίτη βουλευτή χαρακτήρισε «ξυπόλητους Έλληνες» όσους βρέθηκαν έξω από το Εφετείο την Τετάρτη με σύνθημά τους το «Δεν είναι αθώοι».

Χρύση Αυγή: Έτσι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή

Από την άλλη, αναφερόμενος στους πολιτικούς είπε: «Διεξήχθη μια δίκη ήρεμη και μετά βλέπεις γραφικούς βουλευτές να λένε ''δεν είναι αθώοι''. Μα πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Να σας δίνουν εντολές αν είναι ένοχοι ή αθώοι», είπε.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η μάχη των ποινών - Τα δύο σενάρια

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής για τα ελαφρυντικά

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Αιγυπτίων αλιεργατών, Κώστας Παπαδάκης, παρέθεσε ένα κείμενο για τη «μάχη των ελαφρυντικών».

Ο δικηγόρος προειδοποίησε πως «η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε, αλλά η δίκη δεν τελείωσε ακόμα. Η μάχη των ελαφρυντικών μαίνεται και μέχρι στιγμής η προσπάθεια της προέδρου να συμπιέσει τον χρόνο που απαιτείται μέχρι την λήψη της τελικής απόφασης δεν φαίνεται να ευδοκιμεί, αφού η εισαγγελέας πυροδότησε νέο γύρο τοποθετήσεων χθες».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα, ο κ. Παπαδάκης επεσήμανε ότι η «διαδικασία έχει ξεχειλώσει» και αναφέρθηκε στην πρωτοφανή τοποθέτηση της εισαγγελέως να απολογηθεί στους κατηγορούμενους
 Σε ερώτηση, μάλιστα του δημοσιογράφου του Star για το ποιος ευθύνεται για το ξεχείλωμα, απάντησε «η εισαγγελέας με τις συνεχείς αλλαγές δίνει χρόνο στην υπεράσπιση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top