Μάγδα Φύσσα: «Δικαιώθηκε η ελληνική κοινωνία»

«Θέλω την εσχάτη των ποινών, αλλά δε θα γίνει αυτό»

Πιο ήρεμη και πιο ανακουφισμένη ήταν σήμερα η Μάγδα Φύσσα, η οποία πριν πάει στο δικαστήριο, πήγε στο μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο που οι φασίστες δολοφόνησαν τον γιο της, τον Παύλο. 

Το αγκάλιασε σφιχτά και το φίλησε, σαν να φιλούσε το μάγουλο του παιδιού της και μάζεψε όλα τα σημειώματα που είχαν αφήσει άγνωστοι άνθρωποι μετά από την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή

Μάγδα Φύσσα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

«Δεν ξέρω αν δικαιώθηκε η ψυχή του γιου μου, με τον τρόπο που έφυγε. Ξέρω ότι δικαιώθηκε η ελληνική κοινωνία και αυτοί που κοπιάσανε πραγματικά», είπε η Μάγδα Φύσσα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη. 

Η ίδια περιμένει την εσχάτη των ποινών, αλλά γνωρίζει πως δε θα επιβληθεί στους ανθρώπους που διέταξαν τη δολοφονία του Παύλου. 

«Το ζητούμενο είναι ότι σήμερα η Δημοκρατία έχει κερδίσει. Όσοι δεν είχαν καταλάβει, χθες με τόσες χιλιάδες κόσμου κατάλαβαν καλά τι έχει συμβεί», είπε. 

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Την εσχάτη των ποινών ζητά και ο πατέρας του Παύλου, ο κ. Τάκης. 

«Είμαι λίγο μπερδεμένος. Με μπερδεύουν οι νόμοι μας, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι ένοχοι και βρίσκονται στα σπίτια τους, ή μπορούν να πολιτευτούν», είπε. 

Δήλωσε εν μέρει ικανοποιήμενος από την απόφαση, όμως τόνισε πως δεν θα του πει τίποτα αν σε λίγα χρόνια οι ένοχοι βρεθούν έξω από τη φυλακή. 

«Ως πότε θα υπάρχει φασισμός; Άραγε το θαύμα διαρκεί επτά μέρες», είπε, εκφράζοντας τη δυσπιστία του για τις ποινές που θα ανακοινωθούν. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top