Νέα στοιχεία για τη Δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Στο «φως» δύο συνομιλίες

«Τον εκτέλεσαν για να στείλουν μήνυμα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως την Τετάρτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας από τον γιο του που κατέθεσε στη δίκη.

Οικογένεια Ζαφειρόπουλου: «Αναμμένο κερί στη μνήμη του η τιμωρία τους»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας, ο γιος του Ζαφειρόπουλου έβαλε στο «κάδρο» έναν πασίγνωστο δικηγόρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας δυο ηλεκτρονικές συνομιλίες του πατέρα του με ένα πρόσωπο που φέρει το ψευδώνυμο VAS και εκτιμά ότι είναι ο Άρης Φλώρος.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι συνομιλίες αυτές δείχνουν ότι υπήρχε εκβιασμός με τον επιχειρηματία στο επίκεντρο.

Ισόβια στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

«Τον εκτέλεσαν για να στείλουν μήνυμα»

Ο μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι πράγματι την επόμενη μέρα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που εκπροσωπούσε τον Άρη Φλώρο, συναντήθηκε με τον μεγαλοδικηγόρο. Η σύζυγος του ποινικολόγου δήλωσε βέβαιη ότι οι εκτελεστές πήγαν στο γραφείο το Μιχάλη Ζαφειρόπουλου για να τον σκοτώσουν. Το ίδιο και ο αδελφός του.

Εισαγγελέας στη Δίκη Ζαφειρόπουλου: «Έγινε θυσία»

«Ο κατηγορούμενος πήγε αποφασισμένος να τον βγάλει από τη μέση. Δεν υπήρχε άλλη πρόθεση, πλην της εκτέλεσης...Το μήνυμα ήταν ένα και ξεκάθαρο προς τον Φλώρο: Δες τι έπαθε ο δικηγόρος σου και δώσε τα λεφτά. Εγώ αυτό πιστεύω», είπε ο αδερφός του θύματος.

Τέλος, ο πρώην αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού αποκάλυψε στη δίκη ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είχε πει ότι ο πελάτης του κινδυνεύει περισσότερο από δικηγόρους παρά από τη μαφία των φυλακών.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Οκτωβρίου 2020.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top