Κορωνοϊός: Ξεσπά στο Star ο σύζυγος νοσηλεύτριας που νοσεί

«Φοβήθηκα μη χάσω τη γυναίκα μου»

Η Μελίνα, μια ηρωϊδα νοσηλεύτρια, εδώ και λίγα 24ωρα παλεύει με τον κορωνοϊό, όπως και άλλοι νοσηλευτές και γιατροί μας. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της χώρας. 

Τεράστια αύξηση κρουσμάτων: Ανακοινώθηκαν 416 νέα - Τα 240 στην Αττική

«Ελπίζω να βγει η γυναίκα μου...πάει σταθερά και προς το καλό....σιγά- σιγα μεν αλλά πάμε προς το καλό…» δήλωσε στο Star η σύζυγος της νοσηλεύτριας.

Γερμανία: Τουλάχιστον 950 άτομα σε καραντίνα μετά από πάρτι

Η φωνή του Γρηγόρη σπάει..Όχι άδικα ...Από τη μια στιγμή στην άλλη , εκεί που η μαχήτριά του, η Μελίνα πάλευε για να σώσει ασθενείς από τον cοvid σε νοσοκομείο της επαρχίας όπου εργάζεται, βρέθηκε τώρα να δίνει η ίδια μάχη  πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιό.

Κορωνοϊός: 25χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ

«Έκανε  τα πάντα  για να βοηθήσει τους αρρώστους και στην αρχή , τον πρώτο πρώτο καιρό μας έλεγε πόσο δύσκολες είναι οι καταστάσεις , που δεν ήξερε κανείς στη Ελλάδα τι παίζει με τον covid...Πάντα ήταν  με το γέλιο και πήγαινε μέσα να τους τονώσει την ψυχολογία. Όλους τους  αρρώστους , να τους κάνει  να αισθάνονται καλά .Πολλές φορές ερχόταν στο σπίτι και ήταν στεναχωρημένη γιατί έβλεπε κάποιους ασθενείς που έμπαιναν το πρωί ήταν πολύ καλά και το βράδυ να τους διασωληνώνουν. Aυτή τη στιγμή είναι σε μια κατάσταση λίγο πριν τη διασωληνώσουν», επεσήμανε ο σύζυγος της νοσηλεύτρια.

Κορωνοϊός και καρδιαγγειακή υγεία- Τι προκαλεί σε όσους έχουν νοσήσει

«Όταν μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να τη διασωληνώσουν, φοβήθηκα μη  χάσω τη γυναίκα μου γιατί αυτός ο ιός δεν αφήνει κανέναν .Έχει υποκείμενο νόσημα. Στην αρχή λέω εντάξει θα το πάμε σιγά σιγά , θα περάσει αλλά όσο περνούσε ο καιρός και μιλούσα και με τους γιατρούς ,αγχωνόμουν», πρόσθεσε.

Η γυναίκα από την αρχή της πανδημίας δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό των ασθενών με Covid....Έφευγε από το νοσοκομείο και η έννοια της ήταν και πάλι εκεί...Για βράδια ολόκληρα γυρνούσε  από τη δουλειά  και αισθανόταν κόπωση...Δεν έδινε σημασία μέχρι που υποψιάστηκε ότι κάτι τρέχει...

Η ίδια νόσησε πριν λίγα 24 ωρα, μαζί της και συγγενικά της πρόσωπα. Ο σύζυγός  της μιλώντας αποκλειστικά στο Star θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους αρνητές της μάσκας.

«Να μην το περάσει κανένας, αυτό που περνάω εγώ. Αυτοί που μιλάνε ας ξέρουν πρώτα και μετά να λένε , ας μάθουν πρώτα και μετά να αρχίζουν να μιλάνε» ανέφερε στην Κατερίνα Ρίστα ο σύζυγος της νοσηλεύτριας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top