Κορωνοϊός: Διοργανώνουν κρυφά πάρτι σε σπίτια στην Αθήνα

Μέσω social media οι προσκλήσεις

Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να βάλει φρένο στο συνωστισμό που παρατηρείται στις πλατείες της Αττικής, όμως μια νέα μόδα εξελίσσεται σε πονοκέφαλο. Ποια είναι αυτή; Τα κρυφά πάρτι εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού σε σπίτια στην Αθήνα. 

Κορωνοϊός: Αρνητικά και τα 12 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου

Όπως αποκάλυψε στο Mega ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, τα ιδιωτικά… “corona party” πληθαίνουν συνεχώςμε τα προσκλητήρια να στέλνονται μέσω των social media. 

Πρόσθεσε ότι στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι αξιωματικοί γνωρίζουν καλά τι γίνεται και αλιεύονται πληροφορίες για τα πάρτι αυτά. Γίνονται μάλιστα σκέψεις στη ΓΑΔΑ για το πώς θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο αυτό αν εξελιχθεί. 

Συνεχίζεται ο συνωστισμός στις πλατείες

Η αστυνομία δεν μπορεί να μπει στα σπίτια πολιτών χωρίς εισαγγελική παρέμβαση κι επομένως είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων που συμμετέχουν στα πάρτι για να επιβάλουν τα ανάλογα πρόστιμα. 

Παρόμοια περιστατικά είχαν καταγραφεί το καλοκαίρι και στη Μύκονο, όπου γίνονταν πάρτι με πάρα πολλά άτομα και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού σε ιδιωτικές βίλες. 

Κορωνοϊός - Αττική: Στο τραπέζι νέα μέτρα - Οι επιβαρυμένες περιοχές

Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική έχει επιβληθεί το ανώτατο όριο των εννέα ατόμων στις συναθροίσεις, ως ένα από τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Χθες ανακοινώθηκαν 269 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με την Αττική και πάλι να έχει τα περισσότερα, τα οποία ανήλθαν στα 197.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top