Μύκονος: Ξυλοκοπήθηκε επιχειρηματίας - Κατήγγειλε όργια σε βίλες του νησιού

«Είχαν σκοπό να αφαιρέσουν τη ζωή μου»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας στο σπίτι του στη Μύκονο το βράδυ της Δευτέρας.

Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία στη Μύκονο: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του

Ο μεσίτης είχε καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν συγκεκριμένο κύκλωμα, το οποίο συνδέεται με ισχυρούς παράγοντες της Μυκόνου και μέλη της ελιτίστικης αθηναϊκής κοινωνίας, οι οποίοι νοικιάζουν βίλες και οργανώνουν «πάρτι οργίων», με συνακόλουθη χρήση ναρκωτικών. 

«Εγώ είμαι υπέρμαχος της νομιμότητας και είμαι κατά των αυθαιρέτων στο νησί. Γενικότερα μου αρέσουν οι καλές πράξεις και κάνουμε διάφορα πράγματα με το ίδρυμά μας. Το νησί είναι στημένο πάνω στην ανομία και την αυθαιρεσία και κάποιοι ενοχλούνται» είπε.

«Κάποιοι ενοχλούνται από τις αναρτήσεις μου» υποστήριξε. Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του, είπε ότι είναι καλύτερα μετά το χειρουργείο. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του επιχειρηματία για την επίθεση που δέχτηκε: 

«Όσο για τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της εγκληματικής ενέργειας, τους γνωστούς - άγνωστους αυθαιρετάκηδες που σκοπό είχε να αφαιρέσουν τη ζωή μου, θέλω να πω ότι τους συγχωρώ και τους αφήνω στα χέρια του Θεού».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top