Κορωνοϊός: Νέο κρούσμα σε σχολείο στη Γλυφάδα

Τι ανακοίνωσε ο δήμαρχος της περιοχής

Ακόμη ένα σχολείο της χώρας μας ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αυτή τη φορά, το κρούσμα αφορά εκπαιδευτικό στη Γλυφάδα.

Κορωνοϊός: Θετικός μαθητής στο Κερατσίνι

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, το κρούσμα αγορά εκπαιδευτικό στο 9ο Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας. Το σχολείο απολυμάνθηκε και εφαρμόστηκαν αμέσως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κορωνοϊός: Πότε θα κλείνει όλο το σχολείο

Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας

«Εκπαιδευτικός στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας διαγνώστηκε σήμερα με κορωνοϊό. Προχωράμε αμέσως σε απολύμανση του σχολείου (θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ) και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ εφαρμόζεται από την διεύθυνση του σχολείου το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Νέο κρούσμα σε σχολείο: Θετικός στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός στην Πετρούπολη

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, η αρμοδιότητα για το κλείσιμο ή μή του τμήματος ή του σχολείου ανήκει στα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ. Ως εκ τούτου, με απόφαση των αρμοδίων αρχών, από αύριο και για τις επόμενες 14 ημέρες το τμήμα που διδάσκει η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός δεν θα λειτουργήσει.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην εκπαιδευτικό. Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε την έκκληση να τηρούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Η δημοτική μας αρχή παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top