Νάξος: Τραγωδία σε τροχαίο πενταμελούς οικογένειας – Νεκρή η μητέρα

Κρίσιμη η κατάσταση του πατέρα και της κόρης

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νάξου, η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30  τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου, στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Φριχτό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς στην Πρέβεζα

Τροχαίο δυστύχημα στη Νάξο

Πρωταγωνιστές τα μέλη μίας πενταμελούς οικογένειας. Σύμφωνα με το naxospress, νεκρή είναι η σύζυγος που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του διαλυμένου αυτοκινήτου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη (σύζυγος και τρία ανήλικα παιδιά) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών, ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα και η κατάστασή τους είναι κρίσιμη.

Συνελήφθη 26χρονος για το τροχαίο με το νεκρό βρέφος

Τροχαίο δυστύχημα στη Νάξο

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Οι πληροφορίες του naxospress  αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος προς το Γλινάδο, που είναι η οικεία της οικογένειας, φέρεται να ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας – με βάση την εικόνα του μετά το τρακάρισμα – καθότι δεν υπολόγισε σωστά την στροφή αμέσως πριν την ευθεία, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου. 

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα το όχημα να «ρίξει» τον τοίχο.

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Nεκρό βρέφος μετά από μετωπική σύγκρουση

Τροχαίο δυστύχημα στη Νάξο

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με τη παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η σύζυγος δεν τα κατάφερε, ενώ λίγο μετά τις 5 το πρωί με ελικόπτερο είχαμε την αεροδιακομιδή των υπολοίπων τεσσάρων σε νοσοκομείο της Αθήνας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top