Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, με αποτέλεσμα ένα βρέφος μόλις 16 μηνών να χάσει τη ζωή του.
Η τραγωδία σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews, ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά.
Το γκρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο πατέρας, η μητέρα και το 16 μηνών βρέφος, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί όχημα στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να μετατραπούν σε άμορφες μάζες σιδηρικών.
Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου».
Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας
Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.