Με Μαγιορκίνη και Κεραμέως η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Προγραμματισμένη στις 18:00 από το υπουργείο Υγείας

υπουργείο Υγείας

Με τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα γίνει η σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού. Στην ενημέρωση θα είναι σαφώς ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αλλά και ο ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα: Στις 08:15 το πρώτο κουδούνι

Η ενημέρωση θα γίνει στις 18:00.

Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα κρούσματα: Ανακοινώθηκαν 372 νέα - Πού εντοπίστηκαν

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top