Ξάνθη: Εξαφανίστηκε 14χρονη – Για αρπαγή κάνει λόγο η οικογένειά της

Επικοινώνησε με τους στενούς συγγενείς της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση μια 14χρονης από την Ξάνθη, με την οικογένειά της να υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου της ότι το κορίτσι έχει πέσει θύμα αρπαγής. 

Ο θείος της 14χρονης Ραφαηλίας, μιλώντας στο Open Tv περιέγραψε τις συνθήκες εξαφάνισης της ανιψιάς του. 

«Στις 24 Αυγούστου, ζήτησε χρήματα από τη γιαγιά της να πάει να φάει κάτι. Η γιαγιά της, της είπε πάμε μαζί και η μικρή της είπε, “κατεβαίνω κι έλα”. Μέχρι να κατέβει η γιαγιά η Ραφαηλία είχε γίνει… καπνός», είπε και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι είχε μία σχέση και είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό. Εκεί επικεντρωνόμαστε. Μέχρι και την περασμένη Τετάρτη είχαμε επικοινωνία, μέσω τρίτων, είχαμε μια επικοινωνία και μας είπε στο τηλέφωνο πως είναι καλά, αλλά όχι πού βρίσκεται. Ο φίλος της είναι 21 ετών».

Από την πλευρά της η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίνα Παυλίδου, ανέφερε πως το κορίτσι έχει απαχθεί. 

«Δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται εκτός στέγης. Δυστυχώς ο νόμος και στο άρθρο περί αρπαγής ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο, δε θέτει το όριο ψηλά. Βάζει το όριο ως προς τον διαχωρισμό μεταξύ πλημμελήματος και κακουργήματος στα 14 έτη, που είναι πολύ μικρό», σημείωσε η δικηγόρος.

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι ο «δράστης» πήρε την κοπέλα όχι για να κάνουν… παρέα. «Υπάρχει η έντονη υπόνοια και υποψία, ότι έχουν αναπτυχθεί σχέσεις, που προσβάλουν την γενετήσια αξιοπρέπεια. Τα όρια που έχει θέσει ο νόμος είναι πάρα πολύ χαμηλά», τόνισε η κ. Παυλίδου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top