Σαντορίνη: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς επειδή... τους χάλασαν το πάρτι

Οικογένεια αρνήθηκε τις συστάσεις για τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης κατέληξε μια οικογένεια μετά από ξέφρενο γλέντι. Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τη δυνατή μουσική και αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βάιου Σύρρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα μέλη της οικογένειας γλεντούσαν επί ώρες με τη μουσική στη διαπασών, προκαλώντας την αγανάκτηση των γειτόνων οι οποίοι κάποια στιγμή, κάλεσαν την αστυνομία για να σταματήσει το μαρτύριο τους. Οι αστυνομικοί του τμήματος στη Σαντορίνη πήγαν και έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις. Κάποια από τα μέλη της οικογένειας όμως αντί να συμμορφωθούν, άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και στο τέλος τους επιτέθηκαν.

Με τα πολλά, στο αστυνομικό τμήμα του νησιού μεταφέρθηκαν τελικά τέσσερις άνδρες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση. Εκεί όμως υπήρξε και δεύτερος γύρος επεισοδίων, καθώς άρχισαν να φωνάζουν, να απειλούν και να σπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και αστυνομικός στους Παξούς

Στους Παξούς ένας αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε παλαιότερα στο νησί, διαπληκτίστηκε με έναν άνδρα, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Από τη συμπλοκή ο αστυνομικός τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον δράστη ο οποίος και αναζητείται. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top