Κορωνοϊός: Εικόνες συνωστισμού στα νησιά προκαλούν ανησυχία

Δεύτερο κρούσμα στην Πάρο - Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ της Καλαμάτας 

Την ώρα που τα μέτρα για την αποφυγή δεύτερου κύματος κορωνοϊού αυστηροποιούνται στη χώρα μας για την αποφυγή διασποράς, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας τα πρωτόκολλα ασφαλείας πάνε διακοπές.

Η Πάρος μετρά και δεύτερο κρούσμα, ενώ εικόνες συνωστισμού από Μύκονο δημιουργούν προβληματισμό.

Τα πάρτι και οι εικόνες συνωστισμού καλά κρατούν στη Μύκονο ακόμη και σε κλειστούς χώρους. Ξεφάντωμα πάνω στην μπάρα, ποτάκια ο ένας δίπλα στον άλλον, χορός σε απόσταση αναπνοής σε λίγα μόλις τετραγωνικά. Βάσει νόμου το ποτό στο μπαρ απαγορεύεται αλλά στο νησί των ανέμων τα μέτρα τα παίρνει ο αέρας.

Δημήτριος Παρασκευής: Δεν Είμαστε Στο Β’ Κύμα Της Πανδημίας - Video

Απογοητευτικές εικόνες και από την Πάτρα εν μέσω κορωνοϊού. Εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν σε ταράτσα και διασκέδασαν μέχρι το πρωί χωρίς προφυλάξεις. Το ίδιο έργο και στην Εύβοια. Τα νυχτερινά μαγαζιά σε Χαλκίδα και Ωρωπό είναι φίσκα! Μέσα στα σκοτάδια και με διαπασών τη μουσική, χόρεψαν face to face, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις προειδοποιήσεις των λοιμοξιωλόγων για τα πάρτι.

Δεύτερο κρούσμα στην Πάρο

Την ίδια ώρα στην Πάρο, εμφανίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για συγγενή της γυναίκας που επιβεβαιώθηκε ως θετική πριν λίγες μέρες. Ο δήμαρχος του νησιού πάντως  διαβεβαιώνει κατοίκους και τουρίστες πως ο τόπος είναι καλά θωρακισμένος.

Ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας συνεχίζει την αυτοψία του στα νησιά. Από το Αγαθονήσι ανακοίνωσε πως το υπουργείο επεξεργάζεται νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία θα δίνει κίνητρα στους επαγγελματίες υγείας να υπηρετούν σε νησιά με πληθυσμό κάτω των 1.000 κατοίκων, στέλνοντας μήνυμα ασφάλειας στους τουρίστες. 

Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ της Καλαμάτας 

Στην Καλαμάτα φαίνεται να έχουν καταλάβει το θέμα της ατομικής ευθύνης. Προκειμένου να μην τους επισκεφτεί ο κορωνοϊός, όχι μόνο κρατούν αποστάσεις και φοράνε μάσκες, αλλά θερμομετρούν τους πελάτες ακόμη και στα νυχτερινά μαγαζιά.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top