Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτέλεσματα στην ειδική πλατφόρμα

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας το μεσημέρι της Παρασκευής οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Πανελλαδικές 2020: Παράταση ως τις 20 Ιουλίου για τα μηχανογραφικά

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στην ειδική πλατφόρμα, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Παιδείας έδωσε παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιουλίου 2020.

Πανελλήνιες 2020: Μόλις τρεις υποψήφιοι έγραψαν πάνω από 19.500 μόρια

Πώς θα συμπληρώσετε το Μηχανογραφικό Δελτίο

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2020 θα μπορούν να καταθέτουν το μηχανογραφικό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020.

Πανελλήνιες 2020: Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς θα διαμορφωθούν οι βάσεις

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password) από το Λύκειο, ώστε να μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020.

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.
 

Δείτε εδώ τη βαθμολογία στα ειδικά μαθήματα.

Δείτε εδώ την ηλεκτρονική διεύθυνση συμπλήρωσης του μηχανογραφικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top