Αλβανοί πίσω από τη δολοφονία Τούρκου στην καφετέρια του Παπαγιάννη

Το star.gr φέρνει στο «φως» άγνωστες πτυχές της υπόθεσης

Περιπολικό

Η εκτέλεση του 25χρονου Τούρκου στις 24 Ιουλίου 2019 στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι είχε σοκάρει το Πανελλήνιο.

Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη

Έναν χρόνο μετά, οι αρχές ταυτοποίησαν τέσσερις Αλβανούς για τη δολοφονία του, έχουν συλληφθεί οι δύο από τους τέσσερις, ένας 24χρονος και ένας 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο διαφεύγουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον σκότωσαν για να εκδικηθούν για το θάνατο 33χρονου φίλου τους και συγγενείς του θύματος ήθελαν τον Τούρκο νεκρό.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον χτυπούσε με μανία αφού τον πυροβόλησε!

Το μοιραίο βράδυ

Η περιγραφή της εκτέλεσης σοκάρει. Ο ένας από τους τέσσερις Αλβανούς πυροβόλησε το θύμα από το πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια πήδηξε μέσα στην καφετέρια και άρχισε να χτυπά το θύμα, ενώ λίγο αργότερα έφυγε τρέχοντας, κρατώντας το όπλο στο δεξί του χέρι. Μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι λίγο πριν την δολοφονία είδαν το θύμα να συναντά έναν από τους τέσσερις Αλβανούς, ο οποίος έφυγε λίγο πριν την εκτέλεση.

Eν ψυχρώ δολοφονία σε καφέ-μπαρ γνωστών ηθοποιών στο Περιστέρι

Η σύζυγος του θύματος τον άκουσε να συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον Τσίκο, έναν Αλβανό φίλο του, και κανόνισαν συνάντηση. Ο κατηγορούμενος Αλβανός που έκανε το ραντεβού με το θύμα ισχυρίστηκε στις αρχές ότι ο συγκατηγορούμενός του προσέγγισε και του ζήτησε να παραδώσει στον Τούρκο ένα πακέτο με ναρκωτικά. Αγνοούσε, όπως είπε, το σχέδιο δολοφονίας.

Οι δύο Αλβανοί απολογούνται αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Δημήτρης Αγγελάκος.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου που έκανε το ραντεβού, Δημήτρης Αγγελάκος δήλωσε στο star.gr: «Η υπόθεση, κατόπιν της ποινικής δίωξης που άσκησε ο κ. Εισαγγελέας, βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, ενώπιον του κ. Ανακριτή, όπου και πρόκειται ν' απολογηθεί. Ο εντολέας μου κι εκεί θα δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση. Πιστεύω ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα διαλευκανθεί απόλυτα η υπόθεση».
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top