Ψευτογιατρός: Αυτά είναι τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς

Προϊόν φωτομοντάζ η φωτογραφία του ως πιλότος

Για πρώτη φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» εικόνες από τα μπουκαλάκια με χάπια που έδινε ο ψευτογιατρός στους ασθενείς του και τα παρουσίαζε ως «θαυματουργά».

Ψευτογιατρός: Ο Κοντός με ιατρική μπλούζα και νυστέρι μέσα στο χειρουργείο!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό υλικό της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ψευτογιατρός προσπάθησε να πείσει ότι έδινε στα θύματά του μόνο βότανα και έλαια. Όμως τα εν λόγω μπουκαλάκια αποδεικνύουν ότι έδινε και χάπια.

Μάλιστα, έφθασε στο σημείο να τυπώσει ετικέτες της εταιρίας Genetech, μεγάλης εταιρίας μέλους ελβετικού φαρμακευτικού κολοσσού. Πάνω ανέγραφε τη  δοσολογία που ήταν δύο χάπια την ημέρα, το όνομα του «Dr Κοντός» και το όνομα ενός άλλου γιατρού.

Ψευτογιατρός: «Την άφησε 30 κιλά σε οικτρή κατάσταση και έφυγε από ανακοπή»

Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια που υποτίθεται ότι τα έφερνε από την Ελβετία, τα πουλούσε έναντι μεγάλων ποσών και έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

Προϊόν φωτομοντάζ η φωτογραφία του ως πιλότος

Δείτε στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τη δράση του ψευτογιατρού.

Προϊόν φωτομοντάζ αποδεικνύεται η φωτογραφία του ψευτογιατρού που εμφανίζεται ως πιλότος  της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με την ανάλυση ειδικών.  

Ψευτογιατρός: Ο «Κοντός» παριστάνει τον… πιλότο σε αμερικανική βάση!

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 στις 12:37 μ.μ.,  στην  174 Πτέρυγα Μάχης στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Ο Κοντοστάθης χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για βάλει το δικό του πρόσωπο στο σώμα του Αμερικανού για να πλασάρεται ως... πιλότος. 

Ήθελε να αποκτήσει και δορυφορικό σύστημα 

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης, εκτός από γιατρός και πιλότος, εμφανιζόταν και ως πρόεδρος εταιρίας τηλεπικοινωνιών και αμυντικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα της Mildspair Enterprises.

Μάλιστα, την παρουσίαζε ως θυγατρική μεγάλής αμερικανικής εταιρίας, ενώ ήθελε  να αποκτήσει Ελληνικό Δορυφορικό Σύστημα Τηλεσκόπησης και υπέγραφε ως Νικόλαος Κοντός, πρόεδρος της εταιρίας.

Yπόθεση ψευτογιατρού: «Ο "Νίκος Κόντος" έμπαινε παράνομα στο Άγιο Όρος»

Έστελνε παιδιά με σοβαρές ασθένειες για μαγνητικές και εξετάσεις αίματος 

Το θράσος του ψευτογιατρού δεν είχε κανένα όριο, καθώς έβαζε ασθενείς να κάνουν μαγνητικές, ανέλυε εξετάσεις αίματος και έδινε ιατρικές οδηγίες. 

Η αποκαλυπτική απολογία του «Κοντού» την ημέρα της προφυλάκισής του

Όπως αποκάλυψε το Star, συμβούλευε τους συγγενείς θυμάτων του και έδινε απαντήσεις και γνωματεύσεις σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες, παρόλο που δεν είχε ιδέα από ιατρική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοντοστάθης ελέγχεται ακόμα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει και επιταγές που έχει λάβει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top