Φονικό στη Ζαχάρω: Είχε κανονίσει ραντεβού με τα αδέρφια του ο 45χρονος

Ο πατέρας του τον σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Μηλέα της Ζαχάρως στην Ηλεία όταν ένας 86χρονος πατέρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Τραγωδία στην Ηλεία: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και μετά αυτοκτόνησε

Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης σχετικά με τα αίτια του φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα, είχε συχνά καβγάδες με τον μικρότερο γιο του, ο οποίος είχε επιστρέψει στο χωριό από την Αθήνα λόγω κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι ο 86χρονος είχε εννέα παιδιά με τη γυναίκα του, την οποία είχε χάσει πριν από χρόνια. 

Το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας ο 45χρονος είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί. Πριν βρεθεί μαζί τους όμως αποφάσισε να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο πατέρας σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιο του στα σκαλιά που οδηγούσαν στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε στο ισόγειο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο γιος έφερε τραύμα στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας στο σαγόνι.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top