Ξεκινά στην Πάτρα το 8th Regional Growth Conference

Το πρώτο με φυσική παρουσία στην εποχή του Covid 19

Συνέδριο

Με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με βάση τις υποδείξεις των ειδικών του ΕΟΔΥ αρχίζει τις εργασίες του αύριο στην Πάτρα το 8th Regional Growth Conference. 

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος είναι στις προτιμήσεις των διεθνών επισκεπτών

Περισσότεροι από 200 ομιλητές θα ταξιδέψουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να συμμετάσχουν σε 17 συνεδρίες και αρκετές παράλληλες δράσεις. Το 8th Regional Growth Conference που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στο Πετρωτό Πάτρας, σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από την αναγκαστική αναπροσαρμογή που προκάλεσε στην κοινωνική ζωή το δίμηνο lookdown της περασμένης άνοιξης.
 
Τιμώμενος ομιλητής στο 8th Regional Growth Conference είναι ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς. 

Σημαντικός αριθμός Υπουργών και Υφυπουργών, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, καθώς και της μείζονος και ελάσσονος Αντιπολίτευσης, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη της της Δημόσιας Διοίκησης και Φορέων και επικεφαλής ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων θα συναντηθούν στο Συνέδριο που θα μεταδίδεται και online.

Summer Nostos Festival 2020 - Retro Future edition

Στη διαμόρφωση του προγράμματος του 8th Regional Growth Conference συμμετέχουν πανεπιστημιακοί οργανισμοί και αναγνωρισμένοι φορείς.

Το Συνέδριο διοργανώνει η παλαιότερη εφημερίδα της χώρας «Πελοπόννησος» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top