Λιποθυμία 9χρονης στη Ρόδο: Βρήκε δουλειά η μητέρα της

Νέα αρχή για την οικογένεια

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την εννιάχρονη, η οποία λιποθύμησε από την πείνα στην Ρόδο ενώ περίμενε να πάρει λίγο ψωμί από τον φούρνο. Η ιστορία της μικρούλας συγκίνησε το πανελλήνιο και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να μπορέσει η μητέρα της να βρει μια δουλειά.

Εννιάχρονη Ρόδος: «Έπρεπε να λιποθυμήσω για να γίνει κάτι;»

Με πρωτοβουλία λοιπόν του Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Σταμάτη, βρέθηκε εργασία για τη μητέρα και μάλιστα θα μπορεί να εργαστεί και εξ αποστάσεως για να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της. 

Η γυναίκα ήταν εποχική εργαζόμενη στον τουρισμό, όμως είχε να εργαστεί από τον περασμένο Ιανουάριο και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού παρέμενε άνεργη, μιας και αρκετές ξενοδοχιακές μονάδες δεν έχουν ανοίξει ακόμα ή δεν πρόκειται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι. 

Μητέρα 9χρονης Ρόδος: «Δεν έχουμε να φάμε»

Η ίδια που φροντίζει μόνη της τα δίδυμα παιδιά της, περιέγραψε με ζοφερό τρόπο την καθημερινότητά τους, καθώς έως τώρα προσπαθούσε να ζήσει τα παιδιά της με το επίδομα παιδιών που χορηγεί κάθε δύο χρόνια το κράτος. 

Ρόδος: Εννιάχρονη λιποθύμησε από την πείνα ενώ περίμενε στην ουρά για ψωμί

Χιλιάδες κόσμου κινητοποιήθηκε όταν έμαθε ότι ένα παιδάκι εννέα χρονών λιποθύμησε από την πείνα και έσπευσε να συμπαρασταθεί στη μητέρα. 

Με αυτή την ευκαιρία στην εργασία, η οικογένεια της μικρούλας θα μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top