Δικηγόρος 33χρονης: «Δεν άρπαξε τη Μαρκέλλα- Την πήρε να τη φροντίσει»

«Η εντολέας μου δεν αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού και της αρπαγής»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών αποδέχεται η 33χρονη που συνελήφθη για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας, αλλά όχι τα αδικήματα του βιασμού και της αρπαγής. 

Μαρκέλλα: Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε τη δεκάχρονη

Η «κοκκινομάλλα», που έχει ξυρίσει το κεφάλι της πλέον, οδηγήθηκε σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της στις 22 Ιουνίου. 

Μαρκέλλα: Ποινική δίωξη στην 33χρονη - Ομολόγησε τις πράξεις της

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης, Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, η πρόθεση της 33χρονης ήταν να φροντίσει το παιδί που ήταν παραμελημένο. «Είναι μετανιωμένη και μεταμελημένη, με εξουσιοδότησε να εκφράσω τη δημόσια συγγνώμη της» είπε και πρόσθεσε πως η κατηγορούμενη είναι καταρακωμένη και έκλαιγε γοερά. 

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος: «Η πραγματική πρόθεση της εντολέα μου ήταν να τη φιλοξενήσει, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί γιατί -όπως μου είπε- η ανήλικη ήταν ατημέλητη και διότι υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ότι αφορά στη συμβίωση με τον πατριό της». 

Το βίντεο που δημοσίευσε το GRTimes με τις δηλώσεις του δικηγόρου της 33χρονης

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Star, Ραλλιώς Λεπίδου, αν παραδέχτηκε η 33χρονη ότι τη θώπευσε, ο κ. Νουλέζας απάντησε:

 

Παραδέχτηκε ότι τη χάιδεψε, όπως ένα παιδάκι που το αγαπάς.

 

Σε ό,τι αφορά στις σεξουαλικές προτιμήσεις της 33χρονης, ο κ.Νουλέζας υποστήριξε ότι δεν έχει να κάνει με ανήλικα παιδιά. «Το προηγούμενο διάστημα εξεδίδετο και είχε και ερωτικό σύντροφο» είπε. 

Μαρκέλλα: Σε ρόφημα έδινε η 33χρονη τα ναρκωτικά στη μικρή

Ο δικηγόρος της 33χρονης είπε επίσης ότι το κοριτσάκι δε ζήτησε να φύγει, έκλαιγε όμως και ανησυχούσε και γι’ αυτό «έκανε το πρώτο φάλμα να της δώσει ηρεμιστικό και ελάχιστη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας για να απαλύνει τον πόνο της και να κοιμηθεί».

Επίσης, ο κ.Νουλέζας είπε ότι η 33χρονη πανικοβλήθηκε όταν είδε ότι διώκεται για όλες αυτές τις κατηγορίες και πήγε στην Κατερίνη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βρει έναν συνήγορο να την υπερασπιστεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη Μαρκέλλα εξαφανίστηκε όταν γυρνούσε από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, στις 11 Ιουνίου. Συμμαθητής της είπε ότι την είδε να φεύγει με μια κοκκινομάλλα γυναίκα. Μετά από κινητοποίηση του Χαμόγελου του Παιδιού,  το Missing Alert και τη διάσταση που πήρε το θέμα, η ανήλικη βρέθηκε μετά από δύο 24ωρα κοντά σε βενζινάδικο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Οι άνθρωποι που τη βρήκαν κάλεσαν τις αρχές. Τα πρώτα λόγια του παιδιού, το οποίο παραπατούσε, ήταν ότι της φορούσαν χειροπέδες. Η Μαρκέλλα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Στον οργανισμό της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ της χορηγήθηκαν σε ρόφημα. Η αστυνομία αναζητούσε την περιβόητη κοκκινομάλλα, την οποία εντόπισε στην Κατερίνη με ξυρισμένο κεφάλι. Όταν είδε τους αστυνομικούς προσπάθησε να καταστρέψει το κινητό της. 

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η 33χρoνη μητέρα ενός παιδιού 7 ετών, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της. Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top