Τριήμερο Αγίου Πνεύματος... τέλος! Υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα

Στη βάση τους επέστρεψαν οι εκδρομείς

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τέλειωσε και οι εκδρομείς επιστρέφουν στη βάση. Αρκετοί κοντινοί προορισμοί πήραν ανάσα από τα κύματα επισκεπτών καθώς ήταν η πρώτη φορά που δουλέψαν υστέρα από τo lockdown. Δεν ήταν λίγοι πάντως και εκείνοι που απόλαυσαν τις υψηλές θερμοκρασίες ρίχνοντας βουτιές στις θάλασσες του λεκανοπεδίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση: Στις πέντε χώρες με τα πιο καθαρά νερά η Ελλάδα

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα

Ο καιρός δεν εμπόδισε τους ταξιδιώτες παρόλο που οι θερμοκρασίες δε θύμιζαν τους γνωστούς καύσωνες του Ιουνίου. Οι ερχόμενες μέρες ωστόσο θα ... μυρίσουν καλοκαίρι

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Star Θοδωρή Κολυδά, η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει κατά τόπους και τους 30-32 βαθμούς στα ηπειρωτικά, και στις νησιωτικές περιοχές 28-29 βαθμούς. Οι άνεμοι δεν προβλέπεται να ξεπερνούν τα 4-5 και στα νότια πελάγη τα 5-6 μποφόρ.

15 Ioυνίου: Ημερομηνία-ορόσημο για τον τουρισμό - Στο φουλ οι μηχανές

Ανάσα για τους επιχειρηματίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Οι επαγγελματίες στους κοντινούς προορισμούς περίμεναν πως και πως τους επισκέπτες.. Ο κύκλος των εργασιών τους βρισκόταν στο μηδέν. Όμως τώρα κατάφεραν κάπως να ανακάμψουν.

Μύκονος: Μετά τα beach bar ο ένας πάνω στον άλλον και στις βίλες

Όσοι δεν έφυγαν πάντως για το τριήμερο «ψήφισαν»… παραλία. Καθ’ όλη τη διάρκεια  του τριήμερου οι... «Μένουμε Αθήνα» τίμησαν τις κοντινές θάλασσες. Η παράλια του Αλίμου γέμισε λουόμενους οι οποίοι προσπάθησαν να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφάλειας.  

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μια πρώτη γεύση διακοπών μετά το lockdown. Όλοι τώρα περιμένουν με ανυπομονησία τις άδειες του καλοκαιριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top