Επίθεση βιτριόλι: Από τηλεφωνικό θάλαμο όλες οι κλήσεις της μαυροντυμένης

Αναμένεται η ταυτοποίησή της

Η Αστυνομία «κλείδωσε» τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα. Έχουν στα χέρια τους ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία ακούγεται η φωνή της. Σε συνδυασμό και με τα βίντεο, αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας που επιτέθηκε με τόσο μένος στο κορίτσι. 

Επίθεση βιτριόλι: Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδος έχει η ΕΛ.ΑΣ

Η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα να καλεί ταξί, να δίνει οδηγίες πού να την περιμένει και για πόση ώρα αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός όταν θα φύγει από το σημείο της επίθεσης.

Πρόκειται για ένα από τα λάθη που έκανε η δράστης, καθώς οι κλήσεις που έκανε καταγράφονταν εκείνη την ώρα και προφανώς το αγνοούσε. Όλες οι κλήσεις έγιναν από τηλεφωνικό θάλαμο. 

Κρύβεται η γυναίκα με το βιτριόλι

Οι Αρχές έχουν «κλειδώσει» και τη διαδρομή προς και από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα. Γνωρίζουν τι φορά, πώς κινείται, πού περίμενε την Ιωάννα. Η δράστης για να μην προδωθεί, απέφυγε να χρησιμοποιήσει δικό της όχημα. 

Όπως φαίνεται, είχε οργανώσει όχι μόνο την επίθεση αλλά και τις επόμενες κινήσεις καθώς γνώριζε ότι η αστυνομία θα την αναζητά.

Η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στο σημείο μια ημέρα πριν την επίθεση

Οι Αρχές απο τις κινήσεις της γυναίκας, όπως την έχουν καταγράψει οι κάμερες, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι γνώριζε το ακριβές ωράριο της Ιωάννας στην εργασία της.

Μάλιστα γνώριζε ότι κάμερες μέσα στην είσοδο δεν υπήρχαν και ότι η Ιωάννα θα καλούσε ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη σύλληψη της γυναίκας με το βιτριόλι. Μόλις της περάσουν χειροπέδες, η πρώτη που θα το μάθει θα είναι η Ιωάννα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top