Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Κρίθηκε ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος αφέθηκε, ξανά, ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών έκρινε ότι ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του στις 22 Απριλίου 2020 και αποφάνθηκε με βούλευμα ότι δε συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στις φυλακές. 

Ζητάει να αποφυλακιστεί εκ νέου ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του Star, Κωνσταντίνου Γεώργιζα, το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών, η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και 25 ημέρες.

Στα χέρια των αρχών ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος, με το οποίο ο γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους και σε λίγες ημέρες αναμένεται να συγκληθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, προκειμένου να κρίνει το ζήτημα.

Οργή για τον παιδεραστή που καταδικάστηκε σε 401 χρόνια φυλακή και έμεινε 8

Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης

Ο γυμναστής και παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών, με ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια, για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αλλά συνελήφθη και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Με το βούλευμα αποφυλάκισης τού επιβλήθηκαν περιοριστική όροι, όπως να διαμένει στην Καλαμαριά σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από την Ελλάδα.

Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο ο γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους και σε λίγες ημέρες θα συγκληθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, προκειμένου να κρίνει το ζήτημα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top