Ζητάει να αποφυλακιστεί εκ νέου ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

«Αν μπω ξανά φυλακή δε θα υπάρχει επιστροφή» φέρεται να είπε στους δικαστές

Να μην επιστρέψει στη φυλακή ζητάει o παιδεραστής του Ρεθύμνου, ο οποίος ήταν καταδικασμένος για ασέλγεια σε βάρος 36 ανήλικων, υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν παραβίασε τους όρους, με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερος.  

Ο 50χρονος παιδεραστής του Ρεθύμνου πέρασε σήμερα, αμίλητος, το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Γρεβενών, φορώντας  μάσκα στο πρόσωπο.

«Αν μπω ξανά φυλακή, δε θα υπάρχει επιστροφή» φέρεται να είπε στους δικαστές.

Παιδεραστής Ρεθύμνου: «Είναι άδικο, δεν παραβίασα κανέναν όρο»

Η απολογία του διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Στα χέρια των αρχών ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

 «Ναι μεν είναι ένοχος και ορθά καταδικάστηκε για τις πράξεις τις οποίες έκανε αλλά μετά την αποφυλάκιση του δεν έχει διαπράξει κάτι το μεμπτό, έτσι ώστε να ανακληθεί η εφ΄ όρο απόλυση και να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή» λέει η δικηγόρος του, Κυριακή Πακιρτζίδου.

Οργή για τον παιδεραστή που καταδικάστηκε σε 401 χρόνια φυλακή και έμεινε 8

Το 2013 καταδικάστηκε σε 401 χρόνια για ασέλγεια. Κάνοντας χρήση όμως των ευεργετικών διατάξεων του νόμου έμεινε στην φυλακή 8 έτη και 5 μήνες. Πριν ένα μήνα αποφυλακίστηκε. Λίγες μέρες μετά όμως παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του. 

«Θέλουμε να αποδοθεί η δικαιοσύνη γιατί ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για πάνω από 400 χρόνια φυλάκιση. Είναι λίγο προκλητικό να αφήνεται ελεύθερος» λέει η Πρόεδρος του Δ.Σ. Λυκείου Ελληνίδων Ρεθύμνης, Φέρη Βάλαρη.

Η απόφαση του συμβουλίου για το αν  θα επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top