Στα χέρια των αρχών ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Είχε καταδικαστεί για παιδεραστία σε βάρος 36 ανηλίκων

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο παιδεραστής που ασέλγησε σε 36 ανήλικα παιδιά συνελήφθη ξανά, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Γρεβενών για παραβίαση ενός εκ των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, μετά την αποφυλάκισή του.

Άμεση η επέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση του παιδεραστή

Σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του, ο παιδεραστής ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης και αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισής του.

Οργή για τον παιδεραστή που καταδικάστηκε σε 401 χρόνια φυλακή και έμεινε 8

Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου και οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψή του.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο και να αποφανθεί με βάση τα νέα δεδομένα για το αν ο παιδεραστής θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης, έκτισε μόνο οκτώ χρόνια από τα 25 προβλεπόμενα και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top