Πιθανότατα την Τρίτη η κατάθεση της Ιωάννας για την επίθεση με το βιτριόλι

«Έχει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις» λένε οι γιατροί

Άγνωστο παραμένει το πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει η 34χρονη Ιωάννα στο νοσοκομείο, η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Από την περασμένη Τετάρτη, όποτε και δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και όπως λένε οι γιατροί έχει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο του Star.

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ανησυχεί για την πορεία των εγκαυμάτων της»

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό κινητά και λαπτοπ, παίρνουν καταθέσεις από το περιβάλλον της σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τη μαυροφορεμένη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την αποτρόπαια πράξη. Τη γυναίκα που θέλησε να στιγματίσει και να καταστρέψει το πρόσωπό της και μέσα σε 53 δευτερόλεπτα να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή της Ιωάννας. 

Η κοπέλα ούτε σήμερα κατάφερε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, όμως αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί αύριο Τρίτη.

Όλοι προσβλέπουν στη συνεργασία της γιατί θα βοηθήσει σημαντικά στις έρευνες των αστυνομικών. Η 34χρονη έχει πει ως τώρα ότι η δράστις ήταν μάλλον γυναίκα, λεπτή και ψηλή αλλά δε θυμάται τίποτα παραπάνω. Επίσης δεν μπορεί να καταλάβει ποιος μπορεί να ήθελε να της κάνει τέτοιο κακό, αφού δεν είχε έχθρες. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top