Παγώνη: «Δεν πρέπει να ανοίξουν τα Δημοτικά»

«Δεν είναι εύκολο να τηρηθούν τα μέτρα σε αυτές τις ηλικίες»

Την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία εξέφρασε η προέδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη. 

Ο Τσιόδρας έδωσε το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των δημοτικών

Όπως είπε, στον ΣΚΑΪ, τα μέτρα θα υπάρχουν τουλάχιστον όλο το καλοκαίρι και πως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία πρέπει να ανοίξουν μια και καλή την 1η Σεπτεμβρίου. 

Σημείωσε πως τον Σεπτέμβριο θα είναι πιο εξοικειωμένα τα παιδιά με τα μέτρα και τους νέους όρους που θα ισχύουν. Πρόσθεσε ακόμα πως δεν είναι εύκολο για τους δασκάλους να επιβλέπουν τα παιδιά αν τηρούν τις αποστάσεις και αν πλένουν καλά τα χέρια τους. 

Πέτσας: Πότε θα αποφασίσει ο Μητσοτάκης για τα δημοτικά  

Αναφερόμενη στις εικόνες με τα παιδιά που βρίσκονται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές, η κυρία Παγώνη τόνισε πως είναι με παιδιά που γνωρίζουν και πως μαζί τους είναι οι γονείς και οι παππούδες, οι οποίοι είναι από πάνω τους και τους απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια με μαντηλάκια και αντισηπτικά. 

Αναφέρθηκε τέλος και στην αντίθεση της πλειοψηφίας των γονιών στο άνοιγμα των σχολείων, λέγοντας πως θα πρέπει να σκεφτούν οι υπεύθυνοι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί κάτι στο σχολείο. 

Χαρδαλιάς: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα δημοτικών σχολείων

«Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top