Τροχαίο Βουλιαγμένης: «Αισθάνθηκα ανακούφιση και δικαίωση για το παιδί μου»

Αποκλειστικά στο Star ο πατέρας του 25χρονου Νάσου

Δικαιωμένος αισθάνεται ο πατέρας του άτυχου Νάσου Καρανίκα που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Φεβρουάριου από τον ασυνείδητο οδηγό της μοιραίας Corvette στην Αθηνών - Σουνίου. Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και την Άννα Λίτινα, μια μέρα μετά τις βαριές κατηγορίες που απηύθυνε ο εισαγγελέας κατά του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Τροχαίο Βουλιαγμένης: Δίωξη στον οδηγό της Corvette που σκότωσε 25χρονο

Για πρώτη φορά, μετά το «μαύρο» ξημέρωμα της 19ης Φεβρουαρίου, ο πατέρας του άτυχου Νάσου νιώθει ότι μπορεί λίγο να ανασάνει.

Πατέρας Νάσου για οδηγό Corvette: «Ζητώ την παραδειγματική του τιμωρία»

Μετά την πολύμηνη προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον 40χρονο οδηγό της «μοιραίας» Corvette για επικίνδυνη οδήγηση σε βαθμό κακουργήματος και δύο πλημμελήματα: ανθρωποκτονία από αμέλεια και την παράβαση άρθρου του Κ.Ο.Κ που αφορά στην εγκατάλειψη του θύματος. 

Τροχαίο Βουλιαγμένης: «Ήταν ηθικό παιδί. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια»

«Το άκουσα και ανακουφίστηκα, γιατί τόσο καιρό ήταν σαν να είχε πέσει ο ουρανός και με είχε πλακώσει. Αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση, δικαίωση για το παιδί μου, γιατί το παιδί μου ήταν δίκαιος άνθρωπος. Μέχρι να βγει η απόφαση, ήμουνα ζωντανός νεκρός. Τώρα κάπως στηρίχτηκα στα πόδια μου και αισθάνθηκα πολύ καλύτερα. Την ελπίδα μου δεν την είχα χάσει, γιατί αν έχανα την ελπίδα, δε θα ήμουνα ζωντανός.  Πάντα πίστευα ότι θα δικαιωθεί το παιδί μου. Ο μόνος που μπορεί να καταλάβει είναι αυτός που έχει πάθει το ίδιο. Όταν κλείνει η πόρτα το βράδυ λείπει ένα άτομο», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του Νάσου.

«Δε θέλω να δω τον άνθρωπο που εγκατέλειψε το παιδί μου»     

Ο κύριος Γιώργος μιλώντας με σπασμένη φωνή στην κάμερα του Star εξομολογείται πώς νιώθει ότι δεν μπορεί να συγχωρήσει τον άνθρωπο που άφησε το μοναχογιό του να ξεψυχήσει αβοήθητος κι εξαφανίστηκε.

Μοτοσικλετιστής- Βουλιαγμένη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νάσου

«Δεν θέλω ούτε να τον δω θέλω, ούτε τη συγγνώμη του θέλω, γιατί έτσι όπως έγινε το γεγονός όλο το παιδί μου εμένα μπορεί να ζούσε, εγώ έτσι πιστεύω. Το ότι έφυγε και εγκατέλειψε, δεν είναι άνθρωπος, δεν είναι άνθρωπος, δεν υπάρχει... Να καθίσει, να σκύψει να δει τι έγινε. Τότε θα μπορούσα να πω ναι, ήταν άνθρωπος έκανε ό,τι έκανε, πήγε στο νοσοκομείο, βρέθηκε εκεί. Τώρα αυτό που έχει γίνει, όχι δε θέλω ούτε να τον δω», ανέφερε ο πατέρας του 25χρονου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top