Τροχαίο Βουλιαγμένης: «Ήταν ηθικό παιδί. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια»

Ξέσπασε ο πατέρας του 25χρονου Νάσου

Ξέσπασε ο πατέρας του άτυχου Νάσου που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν ο ασυνείδητος οδηγός της μαύρης Corvette τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Πατέρας μοτοσικλετιστή: «Γιατί άφησε το παιδί μου; Μπορεί και να ζούσε»

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του 25χρονου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ρούλα Κουσκουρή, η μητέρα του Νάσου είναι αυτή που βιώνει τον μεγαλύτερο πόνο. 

Το βάρος του πατέρα, όμως, δεν σταματά στην απώλεια, καθώς πρέπει να σταθεί δυνατός για την μητέρα, την αδερφή και την κοπέλα του Νάσου, με την οποία προγραμμάτιζε να παντρευτεί. «Την έχω και αυτή σαν κόρη μου», δήλωσε ο πατέρας βουρκωμένος.

Μοτοσικλετιστής- Βουλιαγμένη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νάσου

Έκκληση προς όλους όσους έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις

Αφού ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του, ο πατέρας του Νάσου απηύθυνε έκκληση σε όλους όσους έχουν βιώσει ανάλογα περιστατικά και εξέφρασε την πικρία του για τη νομοθεσία που δεν τιμωρεί όπως θα έπρεπε τους δολοφόνους του παιδιού του.

«Όλοι όσοι έχουμε περάσει ανάλογες καταστάσεις, να βρεθούμε… Να ενωθούμε.. Να γίνουμε μια γροθιά… Να χτυπήσουμε αυτά τα κενά του νόμου που λένε ότι υπάρχουν και λένε κάντε ό,τι θέλετε, κρυφτείτε και μετά από πέντε μέρες εμφανιστείτε ξανά».

Τροχαίο Γλυφάδα: Αναζητούν το όχημα με το οποίο έκανε κόντρες η Corvette

«Ήταν ένα απίστευτο ηθικό παιδί»

Όταν η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή ζήτησε από τον πατέρα του Νάσου να τον περιγράψει τον γιο του, εκείνος απάντησε λακωνικά για το αδικοχαμένο του παιδί.

«Το παιδί μου ήταν ένα ηθικό παιδί, ευαίσθητο και κοινωνικό. Ήταν απίστευτος. Ήταν ένας άνθρωπος με αρχές και ήθελε να κάνει οικογένεια. Πάντα ερχόταν να ζητήσει τη συμβουλή μου», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

Τροχαίο Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε η συνοδηγός στην Corvette

«Ζητάω δικαίωση»

Ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή είναι απελπισμένος και ζητάει δικαίωση από τον κόσμο της πολιτικής σκηνής. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια από τον δήμαρχο Αθηνών, κ. Κώστα Μπακογιάννη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Θέλω ο κ. Μπακογιάννης που είμαστε από τα ίδια μέρη να σκύψει πάνω στο πρόβλημα. Αν μπορούσε να αλλάξει αυτό θα έδινε δικαίωση στον Νάσο μου. Και στον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον παρακαλώ πολύ να κοιτάξει το θέμα γιατί έχει κενά».

«Δεν επικοινώνησε κανένας από την άλλη οικογένεια»

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας, κανείς από την οικογένεια του οδηγού της Corvette δεν επικοινώνησε μαζί του μετά το μοιραίο συμβάν.

«Δεν θέλω να δω τον οδηγό. Δεν ξέρω καν πώς θα αντιδράσω. Με βασανίζει το ότι δεν το βοήθησε και ότι μπορεί να ζούσε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top