Στον εισαγγελέα με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 29χρονος για το φονικό στα Ανώγεια

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Ο θρήνος στα Ανώγεια είναι ατελείωτος για το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου, με θύματα δύο γείτονες, 63 και 30 ετών. Την ώρα που κηδευόταν ο Λευτέρης Καλομοίρης, ο γιος του περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. 

Φονικό στα Ανώγεια: «Ο Καλομοίρης σκότωσε τον πατέρα του»

Ο 29χρονος βγήκε από τα δικαστήρια στο Ρέθυμνο λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τα δυο θύματα καυγάδιζαν έντονα τους τελευταίους έξι μήνες για ένα χωράφι. Στην προανακριτκή του απολογία ο 29χρονος ισχυρίστηκε ότι καθόταν στο πεζοδρόμιο, όταν ο Γιώργος Ξυλούρης πάρκαρε με το αυτοκίνητό του.

«Ήρθε προς το μέρος μου και φαινόταν αγριεμένος. Τον ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ότι ψάχνει τον πατέρα. Όταν τον ρώτησα τι συμβαίνει μου είπε "Ρουφιάνος είναι και γκεσταπίτες είστε" και με απώθησε σπρώχνοντας με.Τότε τον χτύπησα στο πρόσωπο με τη γροθιά μου και εκείνος έφυγε τρέχοντας» είπε ο 29χρονος.

Φονικό στα Ανώγεια: «Γιατί να συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου αυτό;»

«Μπήκα στο σπίτι και είπα τι έγινε στους γονείς μου. Ενώ βρισκόμουν στο μπάνιο άκουσα έναν πυροβολισμό. Πήρα το πιστόλι του πατέρα μου. Βγήκα στον δρόμο και είδα τον πατέρα μου πεσμένο και να έχει μια τρύπα στο στήθος. Δίπλα του πεσμένος ήταν ο Γιώργος Ξυλούρης» υποστήριξε ο 29χρονος. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος «βρέθηκε μπροστά στη θέα του σκοτωμένου πατέρα του, τον άλλο 30χρονο από πάνω του και τη μητέρα του να τραβάει τα μαλλιά της». Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top