Φονικό στα Ανώγεια: «Γιατί να συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου αυτό;»

Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος

Μουδιασμένοι είναι οι κάτοικοι στα Ανώγεια της Κρήτης μετά τη διπλή δολοφονία, με νεκρούς τον γνωστό μαντινολόγο Λευτέρη Καλομοίρη και τον Γιώργο Ξυλούρη, μέλος της γνωστής μουσικής οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά για ασήμαντη αφορμή που είχε ο γιος του 63χρονου καλλιτέχνη με τον Γιώργο Ξυλούρη. Άλλοι υποστηρίζουν ότι καυγάδισαν για ένα πάρκινγκ κι άλλοι για ένα χωράφι.

Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για εμπλοκή στο φονικό της Κρήτης

Οι δυο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια και τα οπλα δεν άργησαν να βγουν. Ο 63χρονος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και να προστατέψει το παιδί του. Το πιστόλι όμως του Γιώργου Ξυλούρη φέρεται να εκπυρσοκρότησε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη.

Ο γιος του, διακεκριμένος αθλητής του Kick boxing, βλέπωντας τον πατέρα του στο έδαφος, άδειασε το όπλο πάνω στον 30χρονο Ξυλούρη και εξαφανίστηκε. Τελικά το μεσημέρι της Κυριακής παραδόθηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μονολογεί συνεχώς λέγοντας «γιατί να συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου αυτό».

Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος

Η μητέρα του Γιώργου Ξυλούρη κλαίει και αναζητά το αδικοχαμένο της παιδί. «Παιδί μου, παιδί μου Γιώργη μου που πήγες αγάπη μου γλυκιά» λέει η γυναίκα. Το πρωί βάφτισε το εγγόνι της και το απόγευμα κήδεψε το παιδί της.

Δύο νεκροί στην Κρήτη από ανταλλαγή πυροβολισμών 

Σύμφωνα με έθιμο της περιοχής σε περίπτωση που πεθάνει ο πατέρας ενός αβάπτιστου παιδιού, το μυστήριο γίνεται εσπευσμένα πριν την κηδεία. 

Από την άλλη, πέντε παιδιά έχασαν το στηριγμά τους. Ο ένας θρηνεί μόνος του στα κρατητήρια και αύριο, Δευτέρα, θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top