Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για εμπλοκή στο φονικό της Κρήτης

Γιος του ενός από τα θύματα διέφευγε της σύλληψης

Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 30χρονος γιος του  63χρονου, ο οποίος ήταν το ένα από τα θύματα του διπλού φονικού που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης.   

Δύο νεκροί στην Κρήτη από ανταλλαγή πυροβολισμών 

Ο 30χρονος άνδρας ο οποίος παραδόθηκε κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην αιματηρή συμπλοκή με θύμα τον  πατέρα του και ακόμη έναν 30χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr ο άνδρας παρέδωσε το όπλο και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος είναι συντετριμμένος και απαρηγόρητος για τη δολοφονία του πατέρα του και όσα συνέβησαν.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά για ασήμαντη αφορμή. Το ένα θύμα ήταν γνωστός μαντινολόγος, χοροδιδάσκλαος και συγγραφέας, ενώ το άλλο μέλος γνωστής οικογένειας της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες αργά το βράδυ στο καφενείο του χωριού, ο ένας από τους γιους του μαντινολόγου, διακεκριμένος αθλητής πυγμαχίας  και το 30χρονο θύμα  καβγάδισαν για ασήμαντη αφορμή. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για κτηματικές διαφορές. Τα αίματα ανάψαν και βγήκαν τα όπλα 

Το άλλο θύμα έτρεξε να τους χωρίσει, όμως το όπλο του 30χρονου φέρεται να εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο γιός του μόλις είδε τον πατέρα του στο έδαφος έβγαλε το όπλο και σκότωσε τον νεαρό με έξο σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Από το τραγικό περιστατικό τραυματίστηκε στο πόδι ένας ακόμη νεαρός που επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Όλοι τους μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κ.Υ της περιοχής όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες κάτοικοι και χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας για να απομακρυνθούν .

Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να έρθουν αντιμέτωπα τα μέλη των δυο οικογενειών, σήμερα το πρωί, η σορός του 30χρονου που φέρει και μώλωπες στο πρόσωπο από γροθιές, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ αυτή του 63χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

(φωτογραφία αρχείου)  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top