Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 133 οι νεκροί στην Ελλάδα

Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα της πανδημίας

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα,  με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα να ανέρχεται σε 133. Ένας άνδρας ηλικιωμένος έχασε τη μάχη για τη ζωή, το πρωί της Κυριακής. Το θύμα ήταν ένας 91χρονος που νοσηλευόταν στο «Σωτηρία». Λίγες ώρες αργότερα, κατέληξε και μία 58χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, με πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Koρωνοϊός: Ακόμη ένας θάνατος στη χώρα μας - Στα 131 τα θύματα

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του Star, Μαίρης Τζώρα, ένας ακόμη συμπολίτης μας πέθανε εξαιτίας του κορωνοϊού στις 20 Απριλίου στην Κέρκυρα. Πρόκειται για 53χρονο που δε νοσηλευόταν και απεβίωσε στο σπίτι του. Τα συμπτώματα που είχε ήταν ρίγη και κόπωσηΟ ιατροδικαστής φέρεται να προχώρησε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό στον ιό. H ταφή του θύματος έχει ήδη γίνει.  Ο άνδρας είχε οικογένεια και παιδιά.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση που έγινε το Σάββατο, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε ότι δε σημειώθηκε κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο.

Κορωνοϊός: Πάνω από 200.000 οι νεκροί σε όλον τον κόσμο

Χθες ανακοινώθηκαν 16 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να φτάνει στα 2.506. Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 47 ασθενείς και 63 έχουν εξέλθει από αυτές. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top