Πρωτομαγιά όπως Πάσχα: Μπλόκα με 3.000 αστυνομικούς σε βουνό και θάλασσα

Στα σπίτια μας θα… πιάσουμε τον Μάη

Ανάλογα με του Πάσχα θα είναι τα μέτρα της αστυνομίας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ώστε να αποτραπεί το απονενοημένο διάβημα μερικών στα βουνά και τις θάλασσας για να φτιάξουν το μαγιάτικο στεφάνι, με κίνδυνο να υπάρξει διασπορά κορωνοϊού

Άρση καραντίνας: Πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 3.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται και πάλι στους δρόμους, ενώ θα υπάρχουν 150 περιπολίες περίπου ανά τομέα στην Αττική, ώστε να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συγχρωτισμός. 

Όπως και το Πάσχα, δεν αποκλείεται να επιστρατευτούν drones που θα περιπολούν από αέρος και περιπολικά που θα μεταδίδουν ηχογραφημένα ηχητικά μηνύματα από μεγάφωνα. 

Η αστυνομία σε «κόκκινο» συναγερμό για τους «αντάρτες» του Πάσχα

Εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι σε εθνικές οδούς, Αττική Οδό, μεγάλους οδικούς άξονες όπως Μαραθώνος, Μαρκοπούλου, Πάρνηθος, Πεντέλης, Υμηττού, Βάρης-Κορωπίου, Αθηνών-Σουνίου, Μεσογείων, Ποσειδώνος κ.λπ.

Αυστηροί έλεγχοι για το Πάσχα: Μέτρα σε εθνικές οδούς, εκκλησίες, ταράτσες

Σε αστυνομικό κλοιό θα βρεθούν μεγάλοι ορεινοί όγκοι, όπως Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττός, αλλά και η παραλιακή ζώνη και ο Πειραιάς. 

Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασιστεί απαγόρευση κυκλοφορίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ενεργοποίηση και πάλι του διπλασιασμού του προστίμου για άσκοπες μετακινήσεις στα 300 ευρώ. 

Θέμα ημερών πάντως είναι η ανακοίνωση της άρσης των περιοριστικών μέτρων και η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. 


Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top