Κορωνοϊός: Δύο άνθρωποι βίωσαν τη δική τους Ανάσταση και βγήκαν από τις ΜΕΘ

Τι λένε αποκλειστικά στο Star οι σύζυγοί τους για το θαύμα

Το θαύμα έγινε και δυο ασθενείς με κορωνοϊό, 79 και 52 ετών που ήταν διασωληνωμένοι βγήκαν από την εντατική σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Οι σύζυγοί τους συγκινημένοι μιλούν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου για τη δική τους, όπως την αποκαλούν, «Ανάσταση». 

Κορωνοϊός: «Ξεκλειδώνουν» μικρά καταστήματα και κομμωτήρια στις 4 Μαΐου 

Ένας 79χρονος άνδρας από τη Δαμασκηνιά νίκησε τον κορωνοϊό και κατάφερε να βγει από την εντατική, όπου νοσηλευόταν για 38 ημέρες. 

Ο κ. Περικλής απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη, όταν κατάφερε να βγει νικητής από την εντατική, ενώ μεταφέρθηκε για το επόμενο στάδιο της θεραπείας του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η σύζυγός του στη Δαμασκηνιά τον περιμένει τώρα πώς και πώς στο σπίτι τους. 

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα οι οικισμοί Ζουμπούλι και Αρναούτι στην Ξάνθη

«Προσπαθεί να μιλήσει, αλλά δεν μπορεί ακόμα. Τα τηλέφωνα πάνε βροχή. Δόξα τω Θεώ είπαμε, ένα θαύμα έγινε. Μετά από 38 ημέρες στην εντατική σε καταστολή είχαμε κάνει πάρα πολλές σκέψεις όλο τον καιρό τι θα κάνουμε, πώς θα περάσει αν θα ζήσει, αν δεν θα ζήσει. Ακούμε και από δίπλα μας ο κόσμος χάνεται. Πρέπει να πιστεύουμε στα θαύματα πραγματικά και ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία που πήγε. Είναι το πέμπτο ξανά τώρα πίσω που γύρισε», ανέφερε στο Star συγκινημένη η σύζυγος του κ. Περικλή. 

52χρονος νίκησε τον κορωνοϊό

Νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό βγήκε και ένας 52χρονος ασθενής στην Πάτρα, ο οποίος δεν είχε υποκείμενο νόσημα και όμως ο ιός τον χτύπησε βαριά και του προκάλεσε πνευμονία, ενώ διασωληνώθηκε για αρκετές ημέρες.

Σωτήρης Τσιόδρας: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες

Η σύζυγος του περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις στιγμές αγωνίας που έζησε, αλλά και τον ενθουσιασμό της όταν της είπαν οι γιατροί ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο. 

«Μεγάλο πόνο, μεγάλη αγωνία, μεγάλο άγχος γιατί εντάξει δεν είναι και λίγο αυτό που πέρασα και εγώ και τα παιδιά στο σπίτι, στεναχωρηθήκαμε. Ήταν για εμάς μεγάλη στεναχώρια. Είναι σε κάποιο δωμάτιο σαν απομόνωση και πάει πολύ καλά, πάρα πολύ καλά. Τρώει, τον σηκώνουνε είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν με άκουσε έκλαψε, πήγα και γύρισα μου είπε. Εμένα αυτή τη στιγμή ό άντρας μου ζει μόνο και μόνο επειδή η Παναγία τον φύλαξε και ο Θεός και ο Χριστός είχαμε ένα θαύμα τη Μεγάλη Τρίτη, γιατί τότε ξύπνησε», αναφέρει συγκινημένη η σύζυγος του 52χρονου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top