Απαγόρευση κυκλοφορίας: 1.631 παραβιάσεις - 575 πρόστιμα

Ένας 82χρονος στη Θεσσαλονίκη πήγαινε... στη δουλειά του!

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει μπει για τα καλά στην ελληνική πραγματικότητα, καθώς οι περισσότεροι Έλληνες σεβόμενοι τους συμπολίτες τους μένουν στο σπίτι. Ωστόσο, συνεχίζονται σε όλη τη χώρα για τρίτη ημέρα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού με τα μέτρα να είναι ιδιαιτέρως αυστηρά. 

Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τρίτη μέρα εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας και στους δρόμους δεν υπήρχε ψυχή, παρά μόνο αστυνομικοί που έχουν στήσει μπλόκα για τους ελέγχους.

Η πλειοψηφία συμμορφώνεται με το νέο μέτρο, υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που ψάχνουν μια δικαιολογία για να βγουν από το σπίτι και το... πληρώνουν 150 ευρώ.

Ν.Χαρδαλιάς: «Μέχρι 6 Απριλίου στις 6 το πρωί η απαγόρευση της κυκλοφορίας»

Μόνο χθες για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.631 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα. Τα πρωτεία της ανευθυνότητας έχει η Αττική, όπου 575 συμπολίτες μας γύρισαν σπίτι με ραβασάκι 150 ευρώ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι πρέπει να κάνετε για να βγείτε από το σπίτι

Σήμερα την αρχή έκανε ένας ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη, 82 ετών ο οποίος είπε στους αστυνομικούς πως πήγαινε στη δουλειά του, προκειμένου να λάβει από το γραφείο του ένα χαρτί που ήταν απαραίτητο, χωρίς όμως να έχει μαζί του την υπεύθυνη δήλωση για μετακίνηση και χωρίς να τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν εννέα συλλήψεις ατόμων οι οποίοι παρά την απαγόρευση, άνοιξαν τα καταστήματα τους. Οι έλεγχοι συνεχίζονται κανονικά και είναι αυστηρότεροι ενώ θα γίνονται και βραδινές περιπολίες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top