«Σας θέλω νεκρούς!»: Τζιχαντιστής στον Έβρο απειλεί την Ελλάδα

Γιατί δεν τον αφήνουν να περάσει στη χώρα...

Άντρες «ποτισμένους» με μίσους για την Ελλάδα, στέλνει στα σύνορα μας στον Έβρο ο Ερντογάν. Απειλούν, λειτουργούν οργανωμένα και προσπαθούν να εισβάλουν με βία στα χώρα μας

«Ανάμεσα στους μετανάστες υπάρχουν και τζιχαντιστές!»

«Είναι γεγονός ότι ανάμεσα στις μεταναστευτικές ροές υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που έχουν σχέση με τζιχαντιστικές και ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις. Τζιχαντιστές οι οποίοι έχουν τεράστια πολεμική εμπειρία. σε ανορθόδοξο πόλεμο και όχι μόνο σε ασύμμετρες επιχειρήσεις κατά Δυτικών στρατών» λέει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ο Διεθνολόγος – Γεωστρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος.  

Ολονύχτια μάχη στον Έβρο - Έβαλαν τσιμεντεμπλόκ οι ελληνικές Αρχές

Είναι σκληροπυρηνικοί! Αυτό φαίνεται σε κάθε πλάνο, σε κάθε φωτογραφία από τη συνοριογραμμή στις Καστανιές. Όπως βλέπετε, λειτουργούν απολύτως οργανωμένα. Πριν ξεκινήσουν τις επιθέσεις προς τις ελληνικές αρχές, φρόντισαν να δημιουργήσουν σωρούς με πέτρες μπροστά τους. Κάποιοι μάλιστα φορούν full face κουκούλες για να μην φαίνονται τα πρόσωπα τους.

Αφγανός στρατιωτικός «απεσταλμένος» στα σύνορα με την Ελλάδα

Ο Σουλτάνος για να ...ισχυροποιήσει το βρώμικο σχέδιο του, στέλνει στα σύνορα μας Τζιχαντιστές. Στη συνοριογραμμή είναι και Αφγανός στρατιωτικός που διαμένει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία. Βρίσκεται στα σύνορα με την «παρέα» του, όπως φαίνεται και σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook πριν από δύο ημέρες. 

Σε ένοπλη δράση καλεί με κείμενο του ένας Ιρανός αντιεξουσιαστής τους μετανάστες που είναι στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Το κείμενο είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και την τοπική ιρανική διάλεκτο «φαρσί».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top