Ολονύχτια μάχη στον Έβρο - Έβαλαν τσιμεντεμπλόκ οι ελληνικές Αρχές

Οι Τούρκοι ενθαρρύνουν τους μετανάστες

Διαρκή είναι πλέον τα επεισόδια στον Έβρο με τους μετανάστες να καθοδηγούνται και να εξοπλίζονται από τις τουρκικές αρχές. Όμως η ελληνική πλευρά αντέδρασε με κίνηση ματ, τοποθετώντας τσιμεντομπλόκ στον φράχτη.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της απεσταλμένης του STAR Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, oι ελληνικές Αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν την περιοχή με τσιμεντομπλόκ μετά τα χθεσινά επεισόδια όπου οι μετανάστες πέταγαν μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ.

Πεδίο μάχης θυμίζει ο Έβρος - Μετανάστες επιχείρησαν να κάψουν τον φράχτη

Όλο το βράδυ προκαλούσαν με κάθε τρόπο πίσω από το φράχτη, άναβαν φωτιές πετούσαν πέτρες με τις ευλογίες του Ερντογάν και φυσικά με τους Τούρκους στα σύνορα να κάνουν τα στραβά μάτια και να τους  ενθαρρύνουν για νέες επιθέσεις.

Τα drones της Ελληνικής αστυνομίας εποπτεύουν τον χώρο, με τους μετανάστες να θέλουν να κάψουν τον φράχτη, χωρίς να υπολογίζουν ότι η κάθε φωτιά σβήνεται από τους Έλληνες σε χρόνο ρεκόρ.

Στον Έβρο δεν προκαλούν μόνο οι μετανάστες αλλά και οι Τούρκοι κομάντος τις τελευταίες δυο ημέρες, αφού περιπολούν τη δική τους πλευρά του ποταμού.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top