Και δεύτερο γκρουπ είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ - Επιστρέφει στα Ιωάννινα

Κλειστό για μία βδομάδα το ΚΑΠΗ Ανατολής

Τον δρόμο της επιστροφής θα πάρουν το Σάββατο οι εκδρομείς του ΚΑΠΗ Ανατολής, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από τα Ιωάννινα στο Ισραήλ.

Τις επόμενες 14 ημέρες προβλέπεται να παραμείνουν σε περιορισμό στο σπίτι τους, για προληπτικούς λόγους, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου στο Δήμο. Πρόκειται για 51 άτομα, μαζί με τον οδηγό του λεωφορείου.

Κορωνοϊός: 14 τα νέα κρούσματα από τους ταξιδιώτες στους Αγίους Τόπους

Οι εκδρομείς θα είναι σε καθημερινή επαφή με την Διεύθυνση Υγείας, ώστε να παρακολουθούνται στενά. Ωστόσο, το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας Δημήτρης Πάνου, τόνισε ότι η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνει τελικά αύριο, νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί και με βάση όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ισραήλ: Νόσησε από κορωνοϊό και ο οδηγός του πούλμαν με τους Έλληνες

Σύμφωνα με αυτές, αν κάποιος ασθενήσει μέσα στις επόμενες ώρες δεν θα ταξιδέψει με την ίδια πτήση, αλλά θα παραμείνει στο Ισραήλ, αν ασθενήσει στη διάρκεια της πτήσης θα μείνει στην Αθήνα, ενώ αν κάποιος ασθενήσει φτάνοντας στα Γιάννενα, θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο κ. Πάνου έκανε γνωστό ότι το ΚΑΠΗ της Ανατολής, θα μείνει κλειστό για μία βδομάδα ενώ θα ξεκινήσει διαδικασία απολύμανσης τόσο στα ΚΑΠΗ όσο και στους παιδικούς σταθμούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top