Kορωνοϊός: Ψεκασμός και απολύμανση στο ΣΕΦ

Ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Οι υπεύθυνοι του ΣΕΦ έχουν λάβει ήδη απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού, που έχει εξαπλωθεί σε πάρα πολλές χώρες του πλανήτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε πολλούς χώρους του ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε απολύμανση και ψεκασμός, στο πλαίσιο απαραίτητων μέτρων πρόληψης που έχουν ληφθεί μετά τα κρούσματα του κορωνοϊού και ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (3/3, 21:00) για τη EuroLeague.

Η Γενική Διευθύντρια του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, από τη μεριά της, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τη σκληρή δουλειά τους, προκειμένου να είναι έτοιμο το στάδιο για όλους τους αγώνες.
Αναλυτικά όλα όσα είπε η Γενική Διευθύντρια- Συντονίστρια του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη:

«Στο πλαίσιο των απαραίτητων μέτρων πρόληψης που έχουν ληφθεί μετά τα κρούσματα του κορωνοϊού και ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (03/03, 21:00), για την 27η αγωνιστική της Euroleague, πραγματοποιήσαμε σήμερα ψεκασμό και απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε ψεκασμός στους εξής χώρους:
Στις εισόδους της εγκατάστασης
Στις κοινόχρηστες τουαλέτες
Στην κεντρική αρένα
Στις εξέδρες
Στα αποδυτήρια
Στα προπονητήρια
Στο γυμναστήριο
Στο Ιατρείο
Στο Φυσικοθεραπευτήριο
Στα γραφεία
Στους λοιπούς βοηθητικούς χώρους

ΥΓ. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ, σε όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά για να είναι έτοιμο το στάδιο για όλους του αγώνες».


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top