Απόκριες 2020: Tο Ρέθυμνο παραδίδεται στον ρυθμό του καρναβαλιού!

Ξεχύθηκαν στους δρόμους μικροί και μεγάλοι

Το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι παρασύρει στον ρυθμό του μικρούς και μεγάλους. Οι εκδηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το κέφι κυριαρχεί στους δρόμους της πόλης.

Απόκριες 2020: 60 εκδηλώσεις σε 13 ημέρες με ελεύθερη είσοδο!

Η δεκαετία του 1980 επέστρεψε στο Ρέθυμνο για να γίνει η απόλυτη πρωταγωνίστρια στον μεγάλο χορό που οργάνωσαν οι ομάδες των καρναβαλιστών της πόλης

Η βραδιά περιλάμβανε εντυπωσιακά κοστούμια, χορευτικές φιγούρες μέχρι τελικής πτώσης και διασκεδαστικά σκετς.

Tέσσερις παιδικές στολές και τι δείχνουν για τον χαρακτήρα του παιδιού

Το Καρνιβάλι στα σοκάκια της παλιάς πόλης εξελίχθηκε σε μια γιορτή για όλους εκείνους που θέλησαν να τρέξουν, συνδυάζοντας το αποκριάτικο κέφι και τις πολύχρωμες περούκες με την άσκηση και την ομορφιά του Ρεθύμνου.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Όσο για τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους παίρνοντας μέρος στο κυνήγι του θησαυρού που οργανώθηκε φέτος για 23 φορά και πρόσφερε όπως πάντα δυνατές συγκινήσεις, αφού για να φθάσουν στο έπαθλο οι νικητές έπρεπε πρώτα να λύσουν 18 ολόκληρους γρίφους.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την πατροπαράδοτη και άκρως εντυπωσιακή παρέλαση των μασκαράδων τα αποκριάτικα άρματα και την τελετή της λήξης της μεγάλης γιορτής.

Δείτε ολόκλητο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top