Πύργος: 7χρονος ληστής «ξαφρίζει» καταστήματα με μαεστρία

Μόνο στο Star καρέ καρέ η στιγμή της διάρρηξης

Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί για τους επιχειρηματίες του Πύργου ένας ληστής μόλις επτά χρόνων. Ο μικρός απατεώνας μέσα σε μερικές ημέρες έχει ληστέψει πέντε καταστήματα αποκομίζοντας περίπου 2000 ευρώ. 

Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ

Ο ανήλικος ληστής έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους επιχειρηματίες του Πύργου. Οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν, ο εισαγγελέας τον αφήνει ελεύθερο, μέχρι να γίνει το δικαστήριο και την επόμενη στιγμή μπουκάρει ξανά στον επόμενο στόχο του.    

Ο 7χρονος έχει διαπράξει τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Πύργου πέντε κλοπές, ενώ μόνο στις αρχές της εβδομάδας αφαίρεσε από φαρμακείο το ποσό των 900 ευρώ, από άλλη επιχείρηση το ποσό των 700 ευρώ και διάφορα άλλα μικροποσά από άλλες επιχειρήσεις. 

Ληστές εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην Ηλιούπολη

Ο μπόμπιρας ως επαγγελματίας έχει συγκεκριμένο τρόπο που δρα: ανοίγει την πόρτα με αργές κινήσεις, μπαίνει μέσα και κοντοστέκεται μπροστά στα ράφια που υπάρχουν, κοιτάζει δεξιά, αριστερά και μόλις βλέπει ότι η φαρμακοποιός δεν είναι εκεί, μπαίνει πίσω από τον πάγκο όπου βρίσκεται η ταμειακή μηχανή. 

Εκάλη: Ένοπλη ληστεία στη βίλα γνωστού εφοπλιστή

Δευτερόλεπτα μετά, με το χέρι στην τσέπη, κατευθύνεται προς την έξοδο του μαγαζιού. Κοιτάζει και πάλι προσεκτικά και μόλις βλέπει τη φαρμακοποιό μπαίνει ξανά μέσα δήθεν  να ρωτήσει για μια κρέμα. 

Σε βάρος των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top