Ξυλοδαρμός μαθητή Βύρωνα: Οι δράστες έβγαζαν selfie στο αστυνομικό τμήμα

Χτυπούσαν τον 17χρονο μπροστά στους καθηγητές

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Αίσθηση προκαλεί νέα καταγγελία του δικηγόρου της οικογένειας του 17χρονου μαθητή, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο προαύλιο του σχολείου του στον Βύρωνα. Όπως είπε, η επίθεση που δέχθηκε ο μαθητής έγινε μπροστά στους καθηγητές και κανείς δεν έκανε κάτι για να τη σταματήσει. Την ίδια ώρα αλγεινή εντύπωση προκαλεί μια selfie που έβγαλαν μερικοί από τους δράστες μέσα στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, αποδεικνύοντας ότι δε νιώθουν καμία μεταμέλεια για την πράξη τους.

Βύρωνας: Άγρια επίθεση σε μαθητή που υπερασπίστηκε την αδερφή του

Όπως είπε ο κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης στον ΑΝΤ1 τα χτυπήματα που δέχθηκε το παιδί ήταν με αιχμηρά αντικείμενα και τόσο σοβαρά που παραλίγο να χάσει το φως του. 

Πρόσθεσε μάλιστα πως υπάρχουν μαρτυρίες ότι όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια όχι μόνο μαθητών, αλλά και καθηγητών. 

Η selfie της ντροπής

Πάντως οι ανήλικοι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 17χρονου φαίνεται να μη δείχνουν κανένα ίχνος μεταμέλειας, καθώς την ώρα που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα για να δώσουν εξηγήσεις έβγαζαν selfies με τα κινητά τους και τις ανέβαζαν στο Instagram.

Την επίμαχη φωτογραφία δημοσίευσε το vyronasnews.gr, προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας νεαρός που είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να «συμπαρασταθεί» στους φίλους του ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, την οποία συνόδευσε με την υβριστική φράση «Τ’ αδέλφια μου δε μασάνε π…ες»!

Στον Βύρωνα ήδη έχουν ξεκινήσει να ανοίγουν στόματα, που αναφέρονται σε συμμορίες ανηλίκων με συγκεκριμένες ονομασίες, ακόμα και λογότυπα, οι οποίες εκφοβίζουν καθημερινά μαθητές. 

Στο σχολείο μετέβη το πρωί της Πέμπτης και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό και να στηρίξει την εκπαιδευτική κοινότητα. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το άγριο αυτό περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα στο προαύλιο του σχολείου. Ο 17χρονος πήγε σε κάτι συμμαθητές του και τους ζήτησε να σταματήσουν το bullying στη μικρότερη αδελφή του. 

Τότε εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ κανείς δεν τον βοηθούσε. Όπως είπε το ίδιο το παιδί στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, 17 άτομα τον είχαν ρίξει στο έδαφος και τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλοτσιές για να τον τελειώσουν. 

Οι περισσότεροι από τα μέχρι τώρα στοιχεία ήταν μαθητές της Γ’  Γυμνασίου, αλλά δεν αποκλείεται να ήταν και κάποιοι εξωσχολικοί. 

Μετά την επίθεση ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ φέρεται να έχει κατονομάσει τουλάχιστον έξι από τα άτομα που τον ξυλοκόπησαν. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top