Απόπειρα βιασμού στο hot spot της Θήβας- O πατέρας της 10χρονης στο Star

Άκουσε την κόρη του να καλεί σε βοήθεια από την τουαλέτα

Ένας Αφγανός 23 ετών αποπειράθηκε να βιάσει ένα ανήλικο κορίτσι μέσα στις τουαλέτες του hot spot της Θήβας. 

Ο πατέρας της μικρής οδήγησε τον Βαγγέλη Γκούμα στις τουαλέτες, όπου διαδραματίστηκε η απόπειρα βιασμού. Όπως λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γλίτωσε την τελευταία στιγμή την κόρη του ο ίδιος.

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στη Μόρια: Απέκλεισαν το hot spot

To κορίτσι, στα 10 του χρόνια και μετά από όσα πέρασε για να έρθει από το Αφγανιστάν στην Ελλάδα, έζησε χθες τον χειρότερο εφιάλτη. 

Όπως περιέγραψε ο πατέρας της μικρής, μέσω του μεταφραστή, ο Αφγανός την οδήγησε στην τουαλέτα και της έκλεισε το στόμα.

Επεισόδια στη Μόρια: Γυναίκα προσπάθησε να πάρει το όπλο αστυνομικού

«Ο άνδρας ήρθε εδώ με το κορίτσι. Της έκλεισε το στόμα. Ο πατέρας της δεν ήξερε αν η κόρη του είναι μέσα ή όχι. Τότε, έφυγε προς το σπίτι, να δει πού είναι. Ο Αφγανός πήρε το κορίτσι και πήγε στην άλλη τουαλέτα γιατί ήξερε ότι ο πατέρας της έκανε ντουζ εκεί». Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες το κορίτσι καλούσε απελπισμένα για βοήθεια. Ο πατέρας της δεν είχε απομακρυνθεί από την τουαλέτα, όπου έκανε ντουζ, και τότε άκουσε την κόρη του. Τον εντόπισε τότε και του είπε “γιατί το κάνεις αυτό είναι η κόρη μου”. Ο άνδρας πήγε να πει κάτι άσχημο και ο πατέρας τον χτύπησε. 

Μετανάστες λίντζαραν το 23χρονο Αφγανό 

Μετά από αυτό, οι μετανάστες στο hot spot, -Αφγανοί, Κούρδοι, Άραβες- προσπάθησαν να λιντζάρουν τον άνδρα. Ο πατέρας πήγε να τσακωθεί μαζί του και τότε συγκεντρώθηκαν όλοι για να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν στην αστυνομία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top