Η ελληνική μόδα στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου

Τις δυνάμεις τους με την «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρο της κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενώνουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής μόδας θέλοντας να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου και να τιμήσουν τα 30 χρόνια προσφοράς της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Ομαδική αναμνηστική φωτογραφία με τους σχεδιαστές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση

Υβόννη Μπόσνιακ, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστές μόδας και συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν από κοινού μια μεγάλη επίδειξη μόδας.  «Οι Έλληνες σχεδιαστές για την ΕΛΠΙΔΑ και η ΕΛΠΙΔΑ για τους Έλληνες σχεδιαστές» θα είναι ο τίτλος της επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2020 για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς.  Στην πρώτη συνάντηση έδωσαν το «παρών» 18 σχεδιαστές, με στόχο όμως στην επίδειξη να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι σχεδιαστές οι οποίοι θα θελήσουν να στηρίξουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Άγγελος Μπράτης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

 

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, κυρία Κωσταρέλλου -  εκπρόσωπος  Christos Costarellos

Στέλιος Κουδουνάρης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

«Από σήμερα είστε και εσείς μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΕΛΠΙΔΑΣ καθώς η παρουσία όλων σας σήμερα εδώ κοντά μας, εκφράζει την ευαισθησία και την αγάπη σας για τα παιδιά μας που μας συγκινεί όλους βαθιά. Το γεγονός πως οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της ελληνικής μόδας θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και όλοι μαζί να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου είναι πολύ σημαντικό.  Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γιατί έχω απέναντι μου ανθρώπους ταλαντούχους, δημιουργικούς και επιτυχημένους.  Ο κάθε ένας από εσάς με το δικό του ύφος και το δικό του ξεχωριστό στυλ έχετε καταφέρει να διαγράψετε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.  Το παράδειγμά σας γίνεται στήριγμα για τα νέα παιδιά της πατρίδας μας και  η καλοσύνη σας στήριγμα για τα παιδιά του Νοσοκομείου μας.  Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μας σήμερα.  Με μεγάλη χαρά περιμένουμε και άλλους  Έλληνες σχεδιαστές να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση στήριξης της ΕΛΠΙΔΑΣ» ανέφερε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τους Έλληνες σχεδιαστές.

Λάσκαρης Βαλαβάνης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ορσαλία Παρθένη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Θέλοντας μάλιστα να τους ευχαριστήσει για τη σημαντική τους στήριξη στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ, η κυρία Βαρδινογιάννη τους απένειμε τιμητικές πλακέτες. 

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πάρης Βαλταδώρος

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βρεττός Βρεττάκος

Από την πλευρά τους οι 18 Έλληνες σχεδιαστές συγκινημένοι διαβεβαίωσαν την κυρία Βαρδινογιάννη πως θα στηρίξουν το έργο της με όλες τους τις δυνάμεις.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βασίλης Ζούλιας

Αναλυτικά οι Έλληνες σχεδιαστές που βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων είναι οι: Laskaris, Πάρης Βαλταδώρος, Βρεττός Βρεττάκος, Deux Hommes, Σήλια Δραγούνη, Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος, Στέλιος Κουδουνάρης, Χρήστος Κωσταρέλλος, Λουκία, MiRo, Υβόννη Μπόσνιακ, Άγγελος Μπράτης, Ορσαλία Παρθένη, Δημήτρης Πέτρου, Στυλιανός, Kathy Heyndels και Άγγελος Τσακίρης.

 

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δημήτρης Πέτρου

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σήλια Δραγούνη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Περικλής Κονδυλάτος

 Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιάννης Ράπτης και Δημήτρης Μαστρόκαλος MIRO

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δέσποινα Ιγνάτογλου  - εκπρόσωπος Deux Hommes

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιάννης Τόγκος (Kathy Heyndels)

 

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Στυλιανός

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άγγελος Τσακίρης

Μαριάννα Β. Βαρδιογιάννη, Τατιάνα Πιερακοπούλου – εκπρόσωπος Atelier Loukia
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top