Μαθήτρια για καθηγητή στην Κέρκυρα: «Με τραβούσε από τα μαλλιά»

Οι γονείς της θα καταθέσουν μήνυση εναντίον του

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μήνυση αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της μαθήτριας στον καθηγητή στην Κέρκυρα που φέρεται να έχει ασκήσει βία πάνω της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, στην καταγγελία της η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου αναφέρει ότι ο καθηγητής της μουσικής της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια άρχισε να την τραβά και να την απειλεί με ξυλοδαρμό.

Το επεισόδιο ξεκίνησε γιατί ο καθηγητής, όπως ισχυρίζεται η μαθήτρια, της ζήτησε να βγει έξω, ενώ έκανε φασαρία όλη η ταξη.

Κέρκυρα: Καθηγήτης έσυρε από τα μαλλιά μαθήτρια γυμνασίου!

«Μου τραβούσε την τσάντα από το χέρι με δύναμη και μου φώναζε να βγω και να αφήσω την τσάντα μου εκεί και εγώ του είπα  ότι αν μου κόψει την τσάντα θα μου αγοράσει άλλη. Αυτός μου ξαναείπε: «Βγάλε το σκασμό» και απλώνοντας το χέρι του δίπλα στο πρόσωπό μου, μου είπε ότι θα μου δώσει χαστούκι. Οι συμμαθητές μου του φώναζαν όλοι να μη με ακουμπήσει».

Το επεισόδιο σύμφωνα με την καταγγελία της δε σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε μια ημέρα μετά. Το κορίτσι ρώτησε γιατί γράφουν τεστ γεωγραφίας σε μάθημα μουσικής και όπως λέει ο καθηγητής βγήκε εκτός εαυτού: 

«Μου είπε “σκάσε! Θα φας σφαλιάρα!”. Του είπα ότι δεν έχει δικαίωμα να με χτυπήσει και αυτός συνεχίζοντας να μου φωνάζει μου είπε ότι αυτό εκμεταλλεύομαι και ότι είμαι άχρηστη, να πάω με τους άστεγους, ότι έχω νοητική στέρηση, ότι είμαι ανάπηρη και ότι μόνο για εκεί κάνω. Με έπιασε από τα μαλλιά από την πλεξίδα μου και με τραβούσε από τα μαλλιά πάντα, μέχρι το γραφείο της διευθύντριας».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top