Δίκη Τοπαλούδη: Ποιοι μάρτυρες - «κλειδιά» αναμένεται να καταθέσουν

Εκκλησάκι στη μνήμη της χτίστηκε στο σημείο που βρέθηκε η σορός της

Συνεχίζεται αύριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών η δεύτερη δικάσιμος της υπόθεσης για τη φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Οι καταθέσεις των μαρτύρων-«κλειδιά» αναμένεται να δώσουν «φως» στην υπόθεση.

Μητέρα Τοπαλούδη: «Να χαίρεστε τον δολοφόνο σας!»

Αύριο, στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα καταθέσουν ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της άτυχης Ελένης, ένας άντρας που εργαζόταν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη διαδρομή προς Πεύκο, όπου βρίσκεται το εξοχικό του κατηγορούμενου. Ο συγκεκριμένος άντρας είχε δει και τα τρία παιδιά μαζί και μίλησε με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Δίκη Τοπαλούδη: Τι είπε ο πατέρας της στους γονείς των κατηγορουμένων

Η κατάθεση της επιστήθιας φίλης της Ελένης αναμένεται να δώσει και άλλα στοιχεία στην υπόθεση, καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της όταν ο Αλβανός κατηγορούμενος της χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και στην οποία είχε στείλει μήνυμα όσο βρισκόταν μαζί του να την πάρει σε μια ώρα.

Δίκη Τοπαλούδη: «Είχαν αποφασίσει ότι θα την τελειώσουν»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάθεση ενώπιον δικαστή της γιαγιάς του Έλληνα κατηγορούμενου, η οποία βρισκόταν στον από κάτω όροφο την ώρα του εγκλήματος. Η γιαγιά ισχυρίζεται μέχρι σήμερα ότι δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Επίσης, θα καταθέσουν και οι γονείς του Έλληνα κατηγορούμενου.

Δάκρυσε ο πατέρας της Τοπαλούδη: «Η κόρη μου είναι παρούσα στην αίθουσα»

Επιπλέον, η πολιτική αγωγή έχει καλέσει ως μάρτυρες τον ιατροδικαστή και τον αρμόδιο αστυνομικό που πήρε το DNA, οι οποίοι θα δώσουν λεπτομέρειες και στοιχεία για το θάνατο της άτυχης Ελένης, ενώ η υπεράσπιση έχει καλέσει συνολικά έξι μάρτυρες που αποτελείται από φίλους και συγγενείς του Έλληνα κατηγορούμενου.

Δίκη Τοπαλούδη:Η άσεμνη χειρονομία του κατηγορούμενου έξω από το δικαστήριο

Εκκλησάκι στη μνήμη της Ελένης έφτιαξαν στη Ρόδο

Οι θείοι της Ελένης Τοπαλούδη έφτιαξαν στη μνήμη της ένα εκκλησάκι στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας, όπως δήλωσεςστην εκπομπή « Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου.

Ο θείος και η θεία της Ελένης ζητούν από τους Ροδίτες να ανάβουν το καντηλάκι της στη μνήμη της ανιψιάς του, κάθε φορά που περνούν από το σημείο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top