Εξαφάνιση Νικόλα: Η μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης

«Τους ελέγχουν οικονομικά και ψυχοπνευματικά»

Για 63η μέρα αγνοούνται τα ίχνη του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη. Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης βρίσκεται στη Δανία και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ιπτάμενου φροντιστή, οι οποίες εστιάζονται σε κοινόβια και παραθρησκευτικές οργανώσεις.

Μυστήριο στη Δανία: Μετά τον Νικόλα εξαφανίστηκε κι άλλος νεαρός

Όπως είπε ο κ. Τσούκαλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το περασμένο Σάββατο είχε ένα ραντεβού με ένα κορυφαίο πρώην μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης. Όπως περιέγραψε, τον πίεσαν να αφήσει τη δουλειά του ενώ είχε πολύ καλές απολαβές και τον έπεισαν να εργάζεται για τα κοινόβια. Το πρώην κορυφαίο μέλος όταν αντιλήφθηκε την εκμετάλλευση, κατάφερε να ξεφύγει. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε αγωγές, δε δικαιώθηκε. 

Πατέρας Νικόλα: «Όπου και να είσαι, να μας ενημερώσεις ότι είσαι καλά»

«Αυτές οι παραθρησκευτικές οργανώσεις είναι άριστα δομημένες. Έχουν παρασφρύσει σε αυτές άνθρωποι από υπηρεσίες που μπορούν να ελέγχουν τα πράγματα. Απώτερος σκοπός τους είναι να ελέγχουν οικονομικά και ψυχοπνευματικά τους ανθρώπους αυτούς» επεσήμανε ο Γιώργος Τσούκαλης. 

Οι ιδιωτικές κλινικές και τα νοσοκομεία έχουν ελεγχθεί για ίχνη του Νικόλα, ενώ υπό έρευνα είναι τα κοινόβια. 

Στις έρευνες προθυμοποιήθηκε να παρέχει τη βοήθεια του και ο πατέρας ενός Έλληνα αξιωματικού που ζει στη Δανία.

Εξαφάνιση Νικόλα: Ένα νέο στοιχείο δίνει ελπίδες στην οικογένειά του

Ο πατέρας του Νικόλα πάντως, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, αφήνει αιχμές για την αστυνομία της Δανίας και διερωτάται «Τι φοβάται; Τι κρύβει; Τι στοιχεία έχει και δε δείχνει; Πού είναι εδώ και 63 μέρες;».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Νικόλας, ο οποίος εργαζόταν ως αεροσυνοδός, τον περασμένο Νοέμβριο είπε στους γονείς του ότι θα πάει για δουλειά στο Μιλάνο. Όμως το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται στη Δανία, στο λιμάνι της πόλης Άλμποργκ. Μάλιστα από τη στιγμή που βρέθηκε στη Δανία, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και ποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του κατέστη αδύνατη.

Αυτό που φοβούνται οι γονείς του 20χρονου, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, είναι ότι κρατείται κάπου παρά τη θέλησή του και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. 

Η Δανία θεωρείται ο παράδεισος των παραθρησκευτικών οργανώσεων και των κοινοβίων. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top