Τι κατέθεσαν Γαρμπή - Σχοινάς για τη νύχτα τρόμου που έζησαν

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν στα χέρια των ληστών τα ξημερώματα του Σαββάτου περιέγραψαν λεπτομερώς στις Αρχές η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. 

Νύχτα τρόμου για Γαρμπή -Σχοινά: «Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έγιναν γνωστές από τον ΣΚΑΪ, η Καίτη Γαρμπή είπε «εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δύο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είχα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα».

«Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει πού έχουμε χρήματα» συνέχισε η ίδια.  

Τι κατέθεσε ο Διονύσης Σχοινάς

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Σχοινάς είπε ότι άκουσε θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβε ότι είχε γυρίσει η γυναίκα του. Τότε ήταν που είδε τους ληστές. 

Ληστεία Σχοινά -Γαρμπή: Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

«Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχεια με απείλησαν λέγοντάς μου «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αν δε μας πεις πού είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα πού βρίσκεται, το άνοιξα και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα κι έφυγαν από το σπίτι» είπε.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι τέσσερις ληστές ήταν επαγγελματίες, αφενός γιατί φορούσαν μάσκες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους και αφετέρου γιατί γνώριζαν πως στο σπίτι υπήρχαν κάμερες ασφάλειες και φρόντισαν να πάρουν το καταγραφικό.

Ήξεραν τις ημέρες που η Καίτη Γαρμπή εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και την περίμεναν έξω από το σπίτι της. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top